Tak. Szło to jakoś tak: w domu połączyłem się z wifi, odpaliłem przeglądarkę, znalazłem tapetę, przytrzymałem palcem dłużej i dałem zapisz w galerii lub pobierz (jakoś tak). Uruchomiłem przeglądarkę zdjęć, była tam ta pobrana tapeta i na niej można było wybrać ustaw jako tło.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pendrive sformatowany do fat32, nagrane apki z formacie .apk, najnowsza wersja Honda Hack PRO zainstalowana. Gdy próbuję odpalić z HondaHack opcje do instalacji instalacji z zewnetrznego źródła podaję błąd mówiący o braku aplikacji do instalacji na pendrivie.
Mieliście może taki problem ?
Comment
-
Zamieszczone przez Mi5iek Zobacz postaPendrive sformatowany do fat32, nagrane apki z formacie .apk, najnowsza wersja Honda Hack PRO zainstalowana. Gdy próbuję odpalić z HondaHack opcje do instalacji instalacji z zewnetrznego źródła podaję błąd mówiący o braku aplikacji do instalacji na pendrivie.
Mieliście może taki problem ?
Comment
-
Zobacz w ustawieniach Honda hack czy masz wlaczone instalowanie aplikacji z pendrive.
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaA apki są zgodne z wersją Androida Hanki ?
Comment
-
Zamieszczone przez Mi5iek Zobacz postaA orientujesz się może jaka ostatnia wersja Yanosika jest zgodna ?
Comment
-
Zamieszczone przez maciekh Zobacz postaCiężko ogarnąć całościowo ten wątek, stąd pytanko
Wystarczy wgrać Honda Hack Pro i z pendrive moge instalować aplikacje na Honda Connect?
Comment
-
Zamieszczone przez Mi5iek Zobacz posta*w Honda Hack jest do instalacji Apka Google Play Services, orientuje ie się może do czego to służy, czy instalować?
Comment
-
Zamieszczone przez radekr Zobacz postaNie musi to być nawet wersja Pro. Wystarczy darmowa. Później wrzucasz na pendriva pliki .apk zgodne z wersją androida w honda connect i można z menu honda hack instalować.
Comment
-
Zamieszczone przez maciekh Zobacz postaOk, a skąd bierzecie instalki??
Comment
-
maciekh, Map Go nie ma co instalować bo o ile to pójdzie to do nawigowania się potrzebujesz kolejnej appki pt. Nawigacja w mapach go, która wymaga androida 7.0/8.0. Przerabiałem temat, rożne wersje google maps. Ostatnia działająca to 9.63.1, dostępna w Honda Hack, która działa na granicy mojej cierpliwości, bardzo powolnie i często niestabilnie.
Do istalek spróbuj jeszcze www.apkmirror.com, mają lepiej niż APKpure opisane wymagania min. wersji Androida.
Comment
Comment