Jasne, Huawei E8372H, dodatkowo mam przyklejoną zewnętrzną antenę na przedniej szybie dla poprawy zasięgu.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaSłuchając wskazówek Garmina dochodzę do wniosku, że mało jeszcze w życiu słyszałem, tak potrafi pięknie wymawiać.
Sprawdzałem tego yanosika podczas jazdy i niestety nie działa to tak jak napisałem wcześniej. Pogłaśnianie jednak nie działa, komunikaty są cały czas z tą samą głośnością. Będę musiał zmienić w pliku whitelist opcje yanosika i wtedy zobaczyć. Sorry za błędną informację.
Comment
-
Trzeba czekać na wersję Yanosika z działającym podgłaśnianiem.
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaTrzeba czekać na wersję Yanosika z działającym podgłaśnianiem.
Comment
-
Wiem, też używam starszej wersji właśnie dlatego, ale jak próbowałem podgłaśniać podczas testowania kanałów w aplikacji to nie działało podgłaśnianie, no chyba, że faktycznie działa to tylko podczas wypowiadania komunikatu. Musze to sprawdzić.
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaWiem, też używam starszej wersji właśnie dlatego, ale jak próbowałem podgłaśniać podczas testowania kanałów w aplikacji to nie działało podgłaśnianie, no chyba, że faktycznie działa to tylko podczas wypowiadania komunikatu. Musze to sprawdzić.
Comment
-
W wersji 2.8.0 nie zawiesza, ale chyba tam nie można zmienić głośności, właśnie muszę to przetestować.
Comment
-
Jeszcze można spróbować ustawić głośność na wbudowanej nawigacji może będzie wtedy potem tak na Yanosiku?
Wczoraj nie udało mi się na Yanosiku zrobić tej regulacji, ale odkryłem jedną ciekawostkę dotycząca tej dobrej wersji Yanosika - poprawnie komunikaty daje równolegle z radiem tylko gdy jest włączona opcja "wyciszaj dźwięki w tle".
Comment
-
Zamieszczone przez Kurian Zobacz postaJeszcze można spróbować ustawić głośność na wbudowanej nawigacji może będzie wtedy potem tak na Yanosiku?
Wczoraj nie udało mi się na Yanosiku zrobić tej regulacji, ale odkryłem jedną ciekawostkę dotycząca tej dobrej wersji Yanosika - poprawnie komunikaty daje równolegle z radiem tylko gdy jest włączona opcja "wyciszaj dźwięki w tle".
Ja próbowałem różnych kombinacji i nie udało mi się podglosic niestety.
Comment
-
Zamieszczone przez Mi5iek Zobacz posta"ta dobra wersja" masz na myśli 2.8.0 czy jakaś nowsza?
Comment
-
Sprawdzałem dzisiaj w wersji 2.8.0 podczas wypowiadania komunikatu nie da się podgłośnić. Jeśli mamy ustawioną głośność na np 10 i podczas komunikatu próbuję zrobić głośniej to wyświetla się poziom głośności 10 ale nie zwiększa się. Mam tez zaznaczone "wyciszaj dźwięki w tle".
Comment
-
Hej, a czy ktoś z Was ogarnął jak zrootować nową HR-Vkę? próbowałem wszystkich trików które udało mi się znaleźć tu, lub na XDA, ale ostatecznie nie udało mi się otworzyć menu pozwalającego na przestawienie USB z host na device. (Nie pokazuje się trzecie ukryte menu, które podobno miało to umożliwić)
Comment
-
Zamieszczone przez AXH Zobacz postaHej, a czy ktoś z Was ogarnął jak zrootować nową HR-Vkę?
Możesz tez spróbować podłączyć jak jest (tylko właczyć tryb debug) czy ADB coś zobaczy (może się samo do host przełączy?) ?
Comment
Comment