Ja jestem zadowolony z LED-ów. ( plusem ledów jest brak wypalania tak jak ma to miejsce przy xenonach)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Światła/żarówki w X-gen - kompendium.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Plusem xenonów jest większa moc gdy założymy Philips Xtreme i większy zasięg oraz to że są skrętne .
W xenonie mam możliwość coś zmienić, a w LED nic , a w razie awarii, zakup lampy to za grube .
Fakt że Led X Gen wyglądają bajecznie w aucie i mniej oślepiają tych z przeciwka.
LED też się wypala.
Nie jeździłem jeszcze na Ledach , subiektywne odczucie może być różne do tego stopnia , że ja teraz mam H4 philipsa + 150 % i też mam dobrze oświetloną drogę, nawet we mgle jak dzisiaj z widocznością do 10 metrów , koszt żarówki to 35 zł
LED - moda ,jeśli miałbym wybór to tylko bixenon , ale nie mam.[emoji850]
Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Czy wiecie jak wymienić żarówkę z podświetlenia konsoli środkowej, bardzo delikatne to światełko ,dając jakiegoś Leda byłoby znacznie lepiej widać co się tam kładzie.
Nie jaki Zomiren z YouTube poinstalował sobie na drzwiach , kokpicie światłowody ambient, muszę przyznać,że wygląda to ciekawie , konsole też mocniej podświetlił.
Last edited by gabler; 23-11-2018, 16:55.
Comment
-
Zamieszczone przez radekr Zobacz postaDa się, właśnie za pomocą pozycji off na manetce.
Comment
-
Comment
-
Zamieszczone przez gabler Zobacz postaW październiku 18 kupiłem Osram new breacer laser 150% i szlag już jedną trafił... Marna żywotność nie kupię już raczej tego wynalazku
Nie miałem komunikatu o spalonej żarówce, czyżby nie było...
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Te Osramy i inne drogie Philipsy są na moje przereklamowane, w starym Civicu używam Tungsramów za połowę ceny tychdroższych. I ok 1,5 - 2 lata wytrzymywały.
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaTe Osramy i inne drogie Philipsy są na moje przereklamowane, w starym Civicu używam Tungsramów za połowę ceny tychdroższych. I ok 1,5 - 2 lata wytrzymywały.
Comment
-
Zamieszczone przez szuwar1978 Zobacz posta
Nie wyjechałem w kałuże bo było sucho...
Te Philips świecą tak samo dobrze ale tak się nie grzeją jak tamte.
W porównaniu do halogenowe to teraz widzę jasność [emoji16]
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Comment
Comment