Teraz już 48 zł a dodatkowo jakieś 10.5 zł dopłaty od poczty polskiej . Ale i tak się opłaca. Mam Denso k20tt i jest rewelacja , muszę je sprawdzić czy jest tam wszystko oki bo tego jeszcze nie zrobiłem [emoji20]
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Świece zapłonowe 1,8 V-tec. Wymiana świec w silniku 1,8 (2009 rok)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez rat4 Zobacz postapracują prawidłowo lepiej niż bosch czy denso k20tt. Może być lepiej jak widać.
Comment
-
Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.
Comment
-
Zerknijcie proszę na świece Denso vk20g, przebieg 39tys. Jest ok ?
IMG_20220612_215508.jpgIMG_20220612_215543.jpg
Comment
-
Świece irydowe Denso SKJ20DR-M11S po niespełna 40 tys. km poddały się. Żadnych oznak tylko zużycie Lpg w przeciągu 2 tygodni podskoczyło o dodatkowe 3 litry Lpg. Podmiana na świece Ngk z postu nr 115 ( przebieg ponad 92 tys. km) i zużycie wróciło do racjonalnego żużycia.
Comment
-
Zamieszczone przez elmer32 Zobacz postaŚwiece irydowe Denso SKJ20DR-M11S po niespełna 40 tys. km poddały się. Żadnych oznak tylko zużycie Lpg w przeciągu 2 tygodni podskoczyło o dodatkowe 3 litry Lpg. Podmiana na świece Ngk z postu nr 115 ( przebieg ponad 92 tys. km) i zużycie wróciło do racjonalnego żużycia.
Comment
-
Zamieszczone przez rat4 Zobacz postapóki co pracują prawidłowo lepiej niż bosch czy denso k20tt,
[ATTACH]58038[/ATTACH]
Comment
-
Zamieszczone przez waran3 Zobacz postaCo to znaczy że pracują lepiej
paliwa w baku przybywa, koła się same pompują, zlany olej jest w takim stanie, że przelewamy do baniek a później można stosować w drugim aucie w rodzinie a dodatkowo z wydechu tryska czysta woda źródlana o lekkim zapachu fiołków na wiosnę a cocolino jesienią...
Comment
-
Jak chcecie miec pewnosc ze czesci 100% oryginalne to tylko intercars tam np swieca IZFR6K-11S 5266 aktualnie stoi 123zł gdzie w internecie wszystkie ceny miedzy 60 a 70 zł czyli dokladnie o polowe taniej, z kąd to się bierze?? wszystko to podróbya w intercarsie będzie swieczka z napisem JAPAN
pozdrawiam.
Comment
-
Zamieszczone przez mimex44 Zobacz postaJak chcecie miec pewnosc ze czesci 100% oryginalne to tylko intercars tam np swieca IZFR6K-11S 5266 aktualnie stoi 123zł gdzie w internecie wszystkie ceny miedzy 60 a 70 zł czyli dokladnie o polowe taniej, z kąd to się bierze?? wszystko to podróbya w intercarsie będzie swieczka z napisem JAPAN
pozdrawiam.
Z resztą ludzie nie znają innych hurtowni jak auto land, geparts, saga itd
Skąd różnica w cenie? Bo inter cars jest najdroższą hurtownią jaka znam, do tego w prezencie katalog z największą liczbą błędów i to nawet dla klientów Hurtowych ceny nadal nie są rewelacyjne.
Na świecach Ngk i denso z auto landu też jest napis Japan.
Comment
-
Zamieszczone przez rat4 Zobacz postaWitajcie, ja aktualnie testuję świece z aliexpress, wątpię czy tam jest iryd ale póki co pracują prawidłowo lepiej niż bosch czy denso k20tt, te świece mają oznaczenie IZFR6K-11S
Zrobione już ponad 10 tyś km bez niepokojących oznak zużycia, silnik działa płynnie bez wypadających zapłonów.
tutaj link https://pl.aliexpress.com/item/40007...27425c0fPlewSn
Co ciekawe wykonanie jest bez zastrzeżeń, co do oryginalności to pewnie nie są oryginalne trudno mi uwierzyć ponieważ komplet kosztował 40 zł. Miałem duże obawy ale nauka wymaga poświęceń
Oczywiście nie namawiam do tego tylko tak informacyjnie
[ATTACH]58038[/ATTACH]
Comment
Comment