Będzie pasował do FN3 (Type S)?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Akwarium, atrapa, grill - mocowanie i akcesoryjne grile w VIIIgen
Collapse
X
-
Grile są kompatybilne ze sobą we wszystkich VIIIgen 3/5dFront IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
Zmiana Grilla
Witam,
Orientuje się ktoś może czy do hondy civic 2008 rok (ten szklan grill z przodu) można założyć tego grilla od Type S'a lub civica 2009 rok+ ? Chodzi mi o ten czarny. Po prostu bardzo mi się podoba i rozważam zmianę, ale nie jestem pewien, czy będzie pasował.
Pozdrawiam
Comment
-
Po pierwsze, regulamin forum Ci się kłania. Proszę Cię, nadrób zaległości w pkt.2
Po drugie, zanim spytasz otwierając nowy wątek/temat, użyj wyszukiwarki.
Nie dublujemy wątków, ewentualne wątpliwości wpisujemy w istniejących zbieżnych wątkach i unikniemy dzięki temu defragmentyzacji forum.
Twoje zapytanie przeniosłem we właściwe miejsce, poprzednie tu wpisy rozwieją Twoje wątpliwości.Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
Zamieszczone przez Butler Zobacz postaduuużo aut z tym jeździ - w tym ja od kilku lat. problemów raczej nie widzę, silnik ma nawet lepsze chłodzenie.
"przelotowego"
https://haparts.pl/08f21-smg-600b.html
i "nieprzelotowego"
https://haparts.pl/08f21-smg-600c.html
ja już mam kupiony ale ten nieprzelotowy. Myślę żeby sobie wyciąć ten plastik i będzie dodatkowe chłodzenie szczególnie że mam short ram.
Comment
-
Witam wszystkich,
Temat wymiany grilla wałkowany ale pytanie do osób po wymianie- na jaki lepiej wymienić czy przelotowy czy pełny? Niby przelotowy lepsze chłodzenie ale czy nie ma jakiś świstów powietrza przy wiekszej prędkości? Nie wali się błoto z za tira? itp.
Proszę wypowiedzcie się.
Comment
-
Zamieszczone przez Marek76 Zobacz postaWitam wszystkich,
Temat wymiany grilla wałkowany ale pytanie do osób po wymianie- na jaki lepiej wymienić czy przelotowy czy pełny? Niby przelotowy lepsze chłodzenie ale czy nie ma jakiś świstów powietrza przy wiekszej prędkości? Nie wali się błoto z za tira? itp.
Proszę wypowiedzcie się.jedni robią przelot, inni nie
Ja mimo pozostawiłem zamknięty grill, bo z takim auto wyszło z fabryki a dodatkowo chcialem ograniczyc (a w zasadzie utrzymac status quo) ilość syfu z drogi lądującego w komorze silnika
Comment
-
Hej, pytanie czy taki grill będzie pasował do UFO 2006? Z tego co wyczytałem niby każdy grill pasuje ale ze zdjęć różnych atrap widziałem, że czasami są inne rozstawy na śruby etc. Dzięki z góry
Comment
Comment