to wystarczy mi jakaś najtańsza nie połamana bo muszę i tak zmatowić i pomalować czarnym matem
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Akwarium, atrapa, grill - mocowanie i akcesoryjne grile w VIIIgen
Collapse
X
-
-
no co ty dasz radę trzeba najpier wepchać na te dolnie zaczepy wtedy góra będzie szpanować listwa chromowana będzie chciała sie porysować o lampy i zderzak tu polecam wepchać na chwile kawałek materiału i z mocnym uczuciempchaj grila w dół
Comment
-
Dobra namówiłeś mnie hehe
Ostatnio wymieniałem żarówkę kierunkowskazu i mimo że nic nie urwałem i wszystko poszło ok to wymiana trwała 2 godziny więc taki grill to dla mnie wyzwanie na pół dnia albo i cały dlatego jutro po pracy się za to zabieram
Myslę że na niedzielny wyjazd do kościoła będzie hanka gotowa
Comment
-
Opadnięty grill
Mam taki problem ze mam opadnięty lekko grill i nie jest równolegle z lampami i leży tak jakby na zderzaku.JAk go podniose ręką to równa się z lampami i jest ok.Co z tym może być nie tak,urwany jakiś zaczep czy ślizg czy jeszcze coś innego??
Comment
-
doprawdy nie wiem jak zdemontować akwarium bez zdjęcia zderzaka, jak wysunie sie ze zderzaka skoro dolne spinki muszą wyjść do przodu a zaczep dolny w tył do góry i do przodu?? chude ręce mam ale lipa, połamac nie chce, chyba zderzaka zdemontuje ale wolałbym bez tego bo na domiar złego jeszcze chlapaki mam ;(
Comment
-
mnie sie udało chodz ekwilibrystyki trochę było, gorzej było załozyć nowy
Comment
-
godzine mi zajęło ale dało rade, opuściłem zderzak lekko wg tego https://www.civinfo.com/forum/how/54...ll-change.html, obyło sie bez strat poza dziurą w kciuku od śrubokręta, od razu lepiej wyglądaZałączone plikiLast edited by memphis; 29-01-2017, 12:52.
Comment
-
dziura w kciuku może byc ja palce pociałem
Comment
-
Mnie się udało wsadzić grill z Type-S bez ruszania zderzaka ale:
-urwałem prawy zaczep lampy
-założyłem póki co bez dolnych zaczepów, które przy okazji zniszczyłem wyciągając je z uchytów
-prawie połamałem palce
Ogólnie do kogos kto się tego będzie podejmował, to nie polecam się za to zabierać bez ściągania zderzaka
Comment
-
JA POLECAM bo się da i nic się nie stało chcieć to móc
Comment
-
Szukaj na OLX i Allegro. Z tym że dość chodliwy towar i jak już jest dostępny w rozsądnych pieniądzach (poniżej 500zł) to oferta szybko znika.
A tak poza tym to zapraszam do regulaminu forum (pkt.2)
Nie zakładaj nowego wątku jak jest podobny bo tworzysz dubel i defragmentuje to nasze zasoby.
Korzystaj z wyszukiwarki forumowej.Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
Comment