Ja nazwy utworów nie muszę zmieniać i pierwszy raz słyszę że trzeba to robić.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Emulator zmieniarki CD AUX - XcarLink, Yatour
Collapse
X
-
Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
-
Po to między innymi jest forum by takich rzeczy się dowiedziećFront IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
MasterD23337, nazw utworów nie musisz zmieniać! Masz tu 100% pewną informację ode mnie
Z drugiej strony trochę mnie to dziwi, że czyta ci 9 płytę... Nie próbowałem i muszę to jak najszybciej sprawdzić u siebie.
d3zet, nic się nie martw. Nic sobie nie popsułeś, tylko ta zmieniarka jest o tyle "głupia", że się pogubiła
- daj na AUX (zmieniarkę) i najlepiej puść coś przez Jacka, żebyś wiedział, że już się załączyła
- przełącz na radio i wyjmij Jacka (można odwrotnie)
- wciśnij pena lub kartę SD do zmieniarki
- przełącz na AUX
Powinno ci wyświetlić DISC 8 - CD 99. Trochę pomieli i powinno grać. Daj znać, czy pomogło.
Comment
-
U siebie mam chyba 15 "płyt" na pendrive i wszystko czyta. Nie próbowałem większej ilości kiedy mogło by przestać.Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
Problem prawdopodobnie rozwiązany. Zrobiłem tak jak zalecił Pawisio. Faktycznie po podłączeniu pendrive wyskakuje "DISC 8 - CD 99", lecz zaraz go rozłącza (strasznie lekko wchodzi do wejścia, zalety kupowania w tandetnych sieciówkach ^^). Zaraz skoczę po kartę SD i zobaczymy jak to działa.Na razie wielkie dzięki za pomoc!
Dziś próbowałem odpalić samochód... Akumulator padł. Czy to możliwe ze to wina tego urządzenia?Last edited by markow71; 17-06-2015, 18:09.
Comment
-
d3zet raczej to niemożliwe, aby urządzenie rozładowało akumulator. Emulator masz podpięty do radia. A po wyłączeniu zapłonu i wyjęciu kluczyka napewno radia nie odpalisz.Chyba, że masz inaczej zrobione w radiu. Mi się dioda w emulatorze, która informuje o pracy urządzenia zapala dopiero wtedy, gdy na panelu nacisnę przycisk CD/AUX.
Comment
-
MasterD23337, mam tak samo. Dziś o 6 rano zostawiłem samochód z podłączonym emulatorem i przed chwilą byłem w aucie - wszystko OK. Może akumulator po prostu się rozładował gdy "bawiłem się" zmieniarką i próbowałem uruchomić tego nieszczęsnego pendrive'a. Cóż... zobaczymy czy dalej tak będzie, w razie czego kable w bagażniku są!Dzięki wszystkim za pomoc!
Comment
-
Prześledziłem temat (jak również inne) i chciałem upewnić się:
1) nie ma żadnego emulatora zmieniarki który wyświetlał by nazwę piosenki zamiast "track 01"?
2) w radiu z fabryczną nawigacją emulator podłączamy za pomocą Honda Y-Cable? po takim podłączeniu również przełączamy miedzy CD a emulatorem przyciskiem CD/AUX?
Comment
-
Zamieszczone przez endras Zobacz postaPrześledziłem temat (jak również inne) i chciałem upewnić się:
1) nie ma żadnego emulatora zmieniarki który wyświetlał by nazwę piosenki zamiast "track 01"?
2) w radiu z fabryczną nawigacją emulator podłączamy za pomocą Honda Y-Cable? po takim podłączeniu również przełączamy miedzy CD a emulatorem przyciskiem CD/AUX?
Ad.2 Mój brat ma tak zrobione w hondzie Accord i może przyciskiem CD/AUX zmieniać pomiędzy emulatorem a CD
Pozdrawiam
Pomogłem. PodziękujLast edited by MasterD23337; 09-07-2015, 08:46.
Comment
-
Potwierdzam powyższeFront IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
Zamieszczone przez irlandczyk007 Zobacz postaPanowie czy jak nagram na płyte mp3 bede widziec nazy utworów tagi itd?
Z tego co wiem zaden emulator tego nie pokazuje dlatego nie chce sie w to pchac.
Comment
Comment