Tak ,ale ja nie chciałem tego wymieniać tylko odkręcić i podem założyć ten sam łącznik stabilizatora. Wziąłem takie cienkie szczypce i tryzmałem za podkładkę i jakoś to dokręciłem.W nowym łączniku śruba się nie kręci w kółko?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Łącznik stabilizator tył - Prosze o opinie
Collapse
X
-
a propos firm, osobiście mogę polecić delphi, co civi wygląda to tak - łącznik stabilizatora, dobre częsci i niedrogie
Comment
-
Zamieszczone przez picasso2000 Zobacz postaA co sądzicie o łączniku stabilizatora firmy 555 na przykład taki: SL-6335L-M ?
Comment
-
Wątpię by to wynikało z wadliwości, po prostu powłoka jest tak cienka, że sól momentalnie się za łącznik wzięła. Też mam jeszcze oryginalne łączniki z przodu i też ani śladu korozji na nich.
W tych okolicznościach przyznam, że mam dość znaczne wątpliwości co do jakości produktów 555, choć to ocena w sumie tylko na bazie łącznika, ale zważywszy na markę i cenę nie powinno takie coś mieć miejsca.
Kupowany był wraz ze sworzniem zwrotnicy w znanym sklepie z częściami do Hond, więc nie sądzę bym trafił na jakąś podróbkę, choć różnie w tym świecie bywa.
Wyczyszczę go i zakonserwuję jakimś Noxudolem.
Taka korozja mnie o tyle zaskoczyła, że po autostradzie zrobiłem raptem dwa razy po 120km, wiadomo, że tam zimą ilość soli jest ogromna ale mimo wszystko łącznik tak zachowywać się nie powinien.
Comment
-
Może napiszę do sprzedawcy czy to podlega jakiejś reklamacji, (kwestia podejścia sprzedawcy do sprawy), bo też uważam, że taki stan po raptem 8 miesiącach od założenia i jednej wyprawie do Krakowa autostradą to stan łącznika jest opłakany zwłaszcza, że nie spotkałem się z takim czymś jeszcze u innych firm.
Comment
-
Podepnę się do wątku, żeby nie zakładać nowego tematu. Wiem, że sprawy odgłosów są ciężkie, ale jednak zaryzykuje
Od jakiegoś czasu coś mi 'stuka' w lewym tyle. Objawia się to na nierównej drodze, często przy niskiej prędkości, pojedynczy, nieregularny stuk na wyboju.
Pomożecie sprawdzić co może być winowajcą? Mam kanał, więc jutro wjadę na niego, tylko na co patrzeć?
Comment
Comment