Cześć wam mam pytanko czy mogłby mi ktos pomóc szukałem wszedzie i nic nie znalazłem mam HONDE CIVIC 1.6 SE VTEC SPORT AUTOMAT 2003 rok 48 tys przebieg jaki olej mam wlac ???
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Prosze o pomoc jaki olej ??
Collapse
X
-
jak najdłużej jeżdzij na oleju syntetycznym.Pisałeś że jesteś z kraju Beatlesów-u Was jest pewnie wiekszy wybór.Nie będę pisał konkretnej marki-z opinią jest jak z d.......-każdy ma swoją.
Sprawdż jeszcze bo być może silnik masz zalany 0/5W.Jeśli nie to tak jak Ci napisałem-na syntetyku "till die"
Acha-gwoli ścisłości-poprzednie tematy zostały skasowane z powodu zdublowania i pisania poza wątkiem.Last edited by BeatleJohn; 23-09-2009, 23:21.ビートル ジョン
Comment
-
W poprzednich podobnych tematach forumowicze polecali Mobil 1 5W50. Ja osobiście też taki leję.
Comment
-
Motul profi oliwa.
Comment
-
Wymiana oleju civic vii
Witam posiadam Honda Civic VII 1.6 VTEC i mam do was pytanie ostatnio zakupiłem ten samochód i chciałem wymienić mu olej bo ten który jest aktualnie nie jest zadowalający wiem że jest to olej 10W40 mógł bym wlać przy wymianie Mobil 1 SAE 10W40?Last edited by krzysiek3542; 24-10-2017, 21:43.
Comment
Comment