Witam, kilka dni temu kupiłem Hondę 1,6 sport VTEC 2003, pojawił się bląd check engine.
Pojechałem do znajomego podłączył auto do programu Delphi, dało 2 błedy
22- nadmierna zmiana sygnału predkosci - obecny
4301 nieznany kod usterki
błędy zostały usuniete lampka check engine zgasła, ale dzis zapalila sie od nowa. nie czuje aby silnik dostałwał wiekszej mocy przy weikszych obrotach,albo zmienil sie dzwiek, moglibyscie pomoc proszę?
nie wiem co począć
Sprawdziłem stan oleju, jest poniżej normy, lecę kupic i dolewam, czy dlatego stracił moc?
dolałem oleju jest w normie, mocy vtec brak pomocy
Na wstępie trzeba zapoznać się z Regulaminem Forum. Witamy się w dziale powitań, nie pomijamy przewodnika (Regulaminu) przy rejestracji. Piszemy używając czcionki pl, to twój szacunek dla czytających. Wspólnie dbamy o jakość forum.
Pojechałem do znajomego podłączył auto do programu Delphi, dało 2 błedy
22- nadmierna zmiana sygnału predkosci - obecny
4301 nieznany kod usterki
błędy zostały usuniete lampka check engine zgasła, ale dzis zapalila sie od nowa. nie czuje aby silnik dostałwał wiekszej mocy przy weikszych obrotach,albo zmienil sie dzwiek, moglibyscie pomoc proszę?
nie wiem co począć

Sprawdziłem stan oleju, jest poniżej normy, lecę kupic i dolewam, czy dlatego stracił moc?
dolałem oleju jest w normie, mocy vtec brak pomocy

Na wstępie trzeba zapoznać się z Regulaminem Forum. Witamy się w dziale powitań, nie pomijamy przewodnika (Regulaminu) przy rejestracji. Piszemy używając czcionki pl, to twój szacunek dla czytających. Wspólnie dbamy o jakość forum.
Comment