Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Linka pokrętła ciepło-zimno spadła z mocowania.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Dobra ogarnąłem wreszcie to ustrojstwo,

rozłożyłem wszystko posmarowałem na maxa wazeliną techniczną i złożyłem, trzeba tylko pamiętać (jeżeli ktoś z was by to rozkręcał) żeby ten mały okrągły trybik założyć w dobrą stronę później ustawić jego środek (biała wypustka) równo z zębatką sąsiadującą(2 zęby zębatki są bardziej wysunięte) następnie skręcić pozostałe 2 plastiki, nałożyć linki i działa - sposób kręcenia oczywiście wskazany przez kierownika :P, nie wiem jakim cudem działa to koledze Krzyśkowi bez trybu okrągłego - może jakaś inna wersja - ja mam 2002 r. i bez trybu było lekko, jednak efekt zmiany powierza był żaden...

Comment

Potrzebna linka sterującą ogrzewaniem do VII z 2003r

Witam. Poszukuję linki sterującej ogrzewaniem do Civic VII 2003R 1.4 90KM 5D (prawdopodobnie jej kod to 79542-s6d-g11). Może ktoś ma nową lub używaną w dobrym stanie.

Comment

Panowie potrzebuję informacji czy kupię gdzieś te "klipsy" do linki naciągu ? Bo się rozsypał

Free image hosting and sharing service, upload pictures, photo host. Offers integration solutions for uploading images to forums.

Free image hosting and sharing service, upload pictures, photo host. Offers integration solutions for uploading images to forums.

zdjęcia klipsa i skąd on jest.

/Zdjęcia na forum należy zamieszczać z poziomu edycji - MENU/
        Last edited by rambo7; 27-01-2021, 08:06. Powód: Reguilamin forum.

Comment

Masz np. tutaj https://allegro.pl/oferta/uchwyt-zap...005-8629327378

Comment

ten jest troszkę inny ale dziekuję, odezwę się do nich

PS: gość powiedział że tego oddzielnie sie kupić nie da może ktoś ma jakiś pomysł, jak nie to pozostaje metoda rzemieślnicza
            Last edited by QbaN; 26-01-2021, 15:03.

Comment

No ale wrzuciłeś 1 zdjęcie i tam jest takie mocowanie jak ja podałem, a to co jest na drugim zdjęciu to z tego co pamiętam to mocowanie i naciąg linki, ale z drugiej strony czyli nie przy konsoli, ale przy bezpiecznikach / schowku(zależy która linka). Więc jesteś pewien, że tam u Ciebie w tym kółku był ten zaczep co jest na drugim zdjęciu?

Jak dla mnie ten zaczep, którego szukasz pochodzi np. stąd a nie z górnej części konsoli, bo tamte mają inny kształt.

obraz_2021-01-26_185222.jpg

Co do metody rzemieślniczej klej epoksydowy / jakieś płaskowniki i śruby i powinno się trzymać
              Last edited by raybox; 26-01-2021, 18:55.

Comment

Kupisz to w ASO za jakieś 15 zł/szt.

Comment

jest jak mówisz, właśnie do tego doszedłem, wyciągnąłem całość. w takim układzie te farfocle które znalazłem to coś innego. Biorę magnesik i lecę szukać zaczepu. Dziękuję za pomoc !!

PS

bo tak sie zastanawiam jeszcze, da się przymocować radio 4 śrubkami skoro ten zaczep trzeba odpiąć jak radio jest zdemontowane ?? Było przykręcone na 4 jak to rozbierałem
                  Last edited by QbaN; 27-01-2021, 13:14.

Comment

Working...
                  X