Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Żarówki do zegarów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Lutowałem zwykłe UV, po 2 na jedna żarówkę, ale kiedyś przyczaiłem paski UV, trzeba szukać, dla mnie efekt zadowalający.
    Co do radia to wchodzi lajtowo
    http://www.psgarage.pl/

Comment

Mam nadzieje że mnie nie zlinczujecie ani nie zostanę dożywotnio wyrzucony z forum ale...jak to wygląda z tymi żarowkami? Sam demontowałem licznik i wyjąłem jedną żarówkę z "dupką" żeby dokupić pozostałe, miałem pomysł aby podświetlić zegary na niebiesko i jeździłem po mieście szukając odpowiedników tej żaróweczki ale w jednym sklepie gościu nie mógł dojść co to za model, w drugim powiedział że to są żarówki od Volvo i poleca kupić w internecie Na dupce pisze V-2 Toshiba, w internecie widziałem te żaróweczki ale czy aby był fajny niebieski efekt to warto się bawić w żarówki? Wyczytałem coś o LEDach SMD ale na tym moja wiedza się kończy, kompletnie nie mam pojęcia ile, gdzie i jakie te SMD'ki kupić. Mógłby ktoś tak po chłopsku napisać ile tego potrzebuje i jakiego typu? Szukałem już podobnego posta gdzie ktoś by wymienił potrzebne żarówki ale co drugi temat ta ilość i nazwy się nie pokrywają i kompletnie się gubie jeśli o to chodzi. Np. do efektu jak kolega na poprzedniej stronie dodał, zwykłe niebieskie podświetlenie z wytarciem farbki, bo rozumiem że tą farbkę z przodu trzeba zdrapać? W żadne paski Ledowe nie chce uciekać bo jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o takie rzeczy i jeśli coś wychodzi poza czynność - wyjęcia i włożenia takiego maleństwa to całkowicie odpadam. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.

Comment

Working...
      X