Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy to norma, że 2 letni prawie nowy 1,8 iVTEC znikomy przebieg bierze olej ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Wrócę do kraju to od razu kupię długą 16 do świec. Kamerkę mam od majfrendów z ali za parę zeta.
    Czytając różne wątki zdecydowałem że zostawię tak jak jest. Zmienię tylko olej na Lyqui Moly Special Tec F 5W-30, filtry na Mann i przestanę hamować silnikiem.
    Zobaczymy czy to coś zmieni
    Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
    Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom.
    Soichiro Honda - Honda Corporation

Comment

Zamieszczone przez gruberto Zobacz posta
      Przy dynamiczniejszej jeździe muszę dolewać z pół litra co 2 000 km
      Jak czymś takim jak Honda Civic można jeździć dynamicznie ? (autor chyba trochę przesadził...)
      A zużycie oleju oczywiście za duże (pewnie wada silników z 2012 a nie używanie takiego czy innego oleju).

Comment

Zamieszczone przez bonito Zobacz posta
        Jak czymś takim jak Honda Civic można jeździć dynamicznie ? (autor chyba trochę przesadził...)
        He,he, dynamicznie to pojęcie względne; nawet komarkiem można jeździć dynamicznie, więc nie wiem co w tym dziwnego ...

Comment

Zamieszczone przez bonito Zobacz posta
          A zużycie oleju oczywiście za duże (pewnie wada silników z 2012 a nie używanie takiego czy innego oleju).
          Oczywiście że można. Ostatnio to testowałem na torze. Kolega fan tedeika?

Comment

Working...
          X