Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mata bagażnika, dywaniki
Collapse
X
-
Mam ją w schowku w Tourer'rze, była w standardzie. Jeszcze nie używałem. Użyję na majówkę jak załaduję rowery do auta. Po załadunku postaram się zrobić fotkę i wrzucę na forum.
Co do cen akcesoriów... bez komentarza.
Jakość OEM jest świetna, ale ceny to rozbój.
- siatka ponad 800
- mata pewnie z 500
- listwy ozdobne zewnętrzne ok 2000
- chlapacze 250-300
Comment
-
Zamieszczone przez roar Zobacz postaMam ją w schowku w Tourer'rze, była w standardzie.
Comment
-
-
Zdarzenie miało miejsce lata temu ale pamiętam to do dziś. Kolega z pracy wiózł w bagażniku wiertarkę w walizce całość słusznej wagi, na skrzyżowaniu ktoś wymusił pierwszeństwo i doszło do zderzenia. Walizka uderzyła w oparcie tylnego fotela, złożyła je i jak z katapulty wyleciała przez przednią szybę. Od tego czasu staram się używać siatki gdy wożę coś w bagażniku. Tylko ja zapinam ją poziomo na uchwytach w bagażniku a nie tak jak to zaprezentowano na zdjęciu czyli pionowo. Cena siatki na portalach to kilkadziesiąt złotych, żona do swojego auta kupiła oryginał w salonie za 65zł, cena 800zł od Hondy to chyba pomyłka o jedno zeroCIVIC IX 1,8/142KM
Comment
-
Zamieszczone przez remar Zobacz postaCena siatki na portalach to kilkadziesiąt złotych, żona do swojego auta kupiła oryginał w salonie za 65zł, cena 800zł od Hondy to chyba pomyłka o jedno zero
Net1.jpg
Natomiast siatka OEM do mocowania mniejszych rzeczy w bagażniku wygląda następująco:
Net2.jpg
Nie wiem ile dokładnie kosztuje ale na pewno nie 800PLN, ja swoją dostałem w komplecie z OEM dojazdówką za którą zapłaciłem 150 EUR.
Comment
-
[QUOTE=Lukas;340813]800 PLN kosztuje siatka odgradzająca przestrzeń bagażnika od przedziału pasażerskiego, jest ona seryjnie w Tourerze Lifestyle i Executive, zakładam ją zawsze na dłuższe trasy z zapakowanym bagażnikiem, u mnie wygląda to tak:
Net1.jpg
Dzwoniłem do Hondy. Cena siatki 840zł
Comment
-
Zamieszczone przez luzny41 Zobacz postaMożesz podać namiar bo jestem bardzo zainteresowany.
Proszę.
To aż tak dobra cena?
Hmm, u siebie mam gumowe, ale może warto na lato mieć dywan..Last edited by roar; 11-04-2017, 11:36.
Comment
Comment