Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mata bagażnika, dywaniki

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Mata bagażnika, dywaniki

Witam
    Mam pytanie, jak myślicie czy mata bagażnika Civica VIII gen. będzie pasowała do Civica IX gen.?

Witam mata do bagaznika z 8 pasuje do 9, sam przełozyłem ,pozdrawiam

Comment

Zamieszczone przez kosmos5 Zobacz posta
      Witam mata do bagaznika z 8 pasuje do 9, sam przełozyłem ,pozdrawiam
      Witam
      Dziękuję za odpowiedź, teraz wiem, że nie muszę kupować nowej.

Comment

Witam,

Na stronie hondy jest napisane że mata ta kosztuje 268 zł. Nie wiecie gdzie można kupić taniej oczywiście oryginalną

Comment

Zamieszczone przez maciekrrrr Zobacz posta
          Witam,

Na stronie hondy jest napisane że mata ta kosztuje 268 zł. Nie wiecie gdzie można kupić taniej oczywiście oryginalną
          A po co Wam te maty ? Będzie trudniejszy dostęp do schowka pod podłogą. Mimo, że mam tam koło dojazdowe, to i tak jeszcze sporo "gratów" tam zmieszczę. Mata mogłaby przeszkadzać w otwieraniu schowka.

Comment

Bo niektórzy wożą czasami brudne rzeczy i nie chcą sobie tapicerki wyświnić.

Comment

Na allegro są w okolicach 100pln. W ASO mają takie same mniej więcej. Nie ma czegoś takiego jak oryginalna mata, może być od tego samego producenta co w ASO.
              Pozdrawiam
              Meehoo

Moja Hania
              :-)

Comment

No właśnie z tego co przeglądam oferty w internecie (na allegro) to zdecydowanie się różnią...

Np. ta:
                https://allegro.pl/honda-civic-sedan...848696852.html

Od tej co ma krzil:

Comment

Zamieszczone przez meehoo Zobacz posta
                  Nie ma czegoś takiego jak oryginalna mata, może być od tego samego producenta co w ASO.
                  Jak nie ma oryginalnych ? a na stronie https://www.honda-access.com to podróby ?

Comment

W poprzednim swoim aucie (mondeo) miałem taką matę z aledrogo... Byłem z niej zadowolony. Spełniała swoje funkcje i była wytrzymała. Teraz dealer dorzucił "matę" gratis więc ominął mnie zakup. Oryginalna mata ma dużo wyższe ranty tak z 15 cm min. Ta z allegro ma rant wysokości ok. 5 cm.

Comment

Kupiłem matę w salonie. Oczywiście nie oryginalną bo kosztowała ponad 400 zł. Za zamiennik zapłaciłem 120 zł.

Comment

Z matami bagażnika nie ma problemu są dostępne na alledrogo w cenie 90zeta +koszt przesyłki np https://allegro.pl/dywanik-bagaznika...970501946.html

Comment

Oryginalna ładniejsza i ma duże logo CIVIC . Akcesoria Hondy opłaca się kupować w pakietach. Ja chciałem dokupić nakładki progowe z logo i chlapacze. Okazało się że w zbliżonej cenie czyli 1600 złotych jest pakiet Urban zawierający oprócz nakładek i chlapaczy również oryginalną matę bagażnika i listwy boczne w kolorze nadwozia. Cena liczona za poszczególne elementy to ponad 3 tysie.
                          CIVIC IX 1,8/142KM

Comment

Rzeczywiście okazja... podobna mata za te 90 spełni swoją rolę tak samo i pozostaje odpowiedź na pytanie po co tak naprawdę komu pozostałe rzeczy wymienione, szczególnie w tych cenach z czapki... A za pozostałe 1510 można mieć dwa następne przeglądy albo paliwo na wakacje. To tak do zastanowienia. Bo to oczywiście Twoja kasa i decyzja, zadowolenia z wydanych pieniążków życzę
                            ............................C I V I C
                            .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                            . .
                            Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

To chyba wszystko zależy od tego co tak naprawdę zamierzamy wozić na tej macie
                              Różnica z tego co napisaliscie jest głownie w rantach - możliwe ze dla kogoś to będzie warte tych 400

Ja mogę powiedzieć na podstawie dywanikow gumowych - kupiłem zamienniki aczkolwiek długo zastanawiałem sie nad oryginalami - są o wiele ładniejsze, wykonane w bardziej przemyślany sposób i z grubszego tworzywa.. Jednak ostatecznie zdecydowałem sie na zamienniki za pól ceny.

Comment

Working...
                              X