Witam mam do was pytanie czy w naszych Haniach idzie otworzyć szyby z pilota?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Otwieranie szyb z pilota
Collapse
X
-
Zamieszczone przez snake9999 Zobacz postaWitam mam do was pytanie czy w naszych Haniach idzie otworzyć szyby z pilota?
Comment
-
funkcja jest bardzo przydatna, fkt. Powiem więcej: to moje trzecie auto z tą funkcją i nie wyobrażam sobie że można jej nie mieć.
Comment
-
Zamieszczone przez snake9999 Zobacz postaW Audi i Fordzie idzie odblokować tą funkcję po przez podłączenie do kompa.
Comment
-
W te upały problem nie leży w tym, żeby wywietrzyć auto - choć to też jest potrzebne. Chodzi o ileś tam pierwszych litrów powietrza, które idzie z nadmuchów do wnętrza. Jest to niezmiernie szkodliwy syf - wdychamy wyziewy rozgrzanych plastików, rozgrzanego brudu itd który mieszka w przewodach wentylacji auta. Otwarcie okien przed uruchomieniem auta to jedno, ale wypchanie syfu z nadmuchów zanim zaczniemy jechać - to drugie. Ja w te upały zanim ruszę, to odpalam silnik, nadmuch na maksa przy otwartych drzwiach - i tak kilkanaście, kilkadziesiąt sekund. Potem już jadę, ale też pierwsze pół kilometra z otwartymi oknami. Dopiero po tym odcinku zamykam okna i włączam klimę.
Comment
Comment