Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Otwieranie szyb z pilota

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Otwieranie szyb z pilota

Witam mam do was pytanie czy w naszych Haniach idzie otworzyć szyby z pilota?

W mojej owszem. Naciskasz raz przycisk otwierania i potem drugi raz przytrzymując go tak długo, aż szyby się otworzą.

@Tapatalk

Comment

Czyli w mojej się nie otwiera

Comment

Zamieszczone przez snake9999 Zobacz posta
        Witam mam do was pytanie czy w naszych Haniach idzie otworzyć szyby z pilota?
        Z tego co wiem zdalne domykanie szyb w hatchbackach poliftowych miały wersje Executive, Lifestyle oraz Elegance. W przedliftach oraz w Tourerach może się to trochę różnić. Ty masz wersję Comfort, więc niestety nie masz tego u siebie.
        Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

przedlift sport ma otwieranie 1x nacisnąć i 2x i trzymać

Comment

Nie wiem po co oni tak pozmieniali te różne opcje po lifcie... Komuś to przeszkadzało czy takie duże oszczędności im przyniosło?

@Tapatalk

Comment

Trudno ocenić co przyświecało pracownikom hondy,
              Przy ustalaniu wyposażenia po lifcie.
              Ale jak porównuje wyposażenie to mój sport z 2012r.
              Ma naprawde dobre i przydatne wyposażenie.

Comment

Jak to trudno ocenić . Kasa, Misiu, kasa, jak mawiał nieodżałowany trener Wójcik. Ale fakt, że tam się różne rzeczy zadziały. Mój elegance poliftowy ma bardzo bogate wyposażenie w porównaniu do przedlifta. W sumie bogatsze od poliftowego sporta.

Comment

Czy istnieje możliwość np. odblokowania funkcji opuszczania szyb w serwisie? Czy konieczne jest dokładanie takiego modułu metodą chałupniczą? To samo pytanie dotyczy np. funkcji zamykania drzwi po ruszeniu.

Comment

Pewnie jakiś przekaźnik jest potrzebny.
                    Tak w ogole to bardzo polecam tą opcję. W takie upały jak teraz mamy po 8h pracy przychodząc na parking z daleka otwieram okna i w aucie jest przyjemnie! Bardzo przydatna funkcja.

@Tapatalk

Comment

funkcja jest bardzo przydatna, fkt. Powiem więcej: to moje trzecie auto z tą funkcją i nie wyobrażam sobie że można jej nie mieć.
                      www.4kolkaszczescia.pl

Comment

W Audi i Fordzie idzie odblokować tą funkcję po przez podłączenie do kompa.

Comment

Zamieszczone przez snake9999 Zobacz posta
                          W Audi i Fordzie idzie odblokować tą funkcję po przez podłączenie do kompa.
                          Ale nie w Hondzie.

Comment

Martini tak samo robię w pracy.
                            I jeszcze w weekendy z czwartego piętra sobie otwieram przed jakimś wyjazdem

Comment

W te upały problem nie leży w tym, żeby wywietrzyć auto - choć to też jest potrzebne. Chodzi o ileś tam pierwszych litrów powietrza, które idzie z nadmuchów do wnętrza. Jest to niezmiernie szkodliwy syf - wdychamy wyziewy rozgrzanych plastików, rozgrzanego brudu itd który mieszka w przewodach wentylacji auta. Otwarcie okien przed uruchomieniem auta to jedno, ale wypchanie syfu z nadmuchów zanim zaczniemy jechać - to drugie. Ja w te upały zanim ruszę, to odpalam silnik, nadmuch na maksa przy otwartych drzwiach - i tak kilkanaście, kilkadziesiąt sekund. Potem już jadę, ale też pierwsze pół kilometra z otwartymi oknami. Dopiero po tym odcinku zamykam okna i włączam klimę.

Comment

Working...
                              X