Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Otwieranie szyb z pilota

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez adam12 Zobacz posta
    przedlift sport ma otwieranie 1x nacisnąć i 2x i trzymać
    Uwielbiam to forum. 2 lata mam swoją Hanke w 1.4 Sport z 2012 i dopiero teraz dowiedziałem się, że może mam otwieranie szyb z pilota.

Szybki sus z roboty do auta, bach bach i mam

Comment

Zamieszczone przez Rogerson Zobacz posta
      dopiero teraz dowiedziałem się, że może mam otwieranie szyb z pilota.

Szybki sus z roboty do auta, bach bach i mam
      a w instrukcji jest jak byk opisane haha, z ciekawostek masz też otwieranie baga ale przycisku dać na pilocie zapomnieli , jak rozbierzesz pilota jest miejsce lutownicze na mikrostyk, jak się styki zwiera to można samego baga otwierać, trzeba by sobie mikrostyk dolutować
      Last edited by adam12; 13-06-2018, 08:04.

Comment

Zamieszczone przez adam12 Zobacz posta
        z ciekawostek masz też otwieranie baga ale przycisku dać na pilocie zapomnieli ,
        Mówisz o otwieraniu bagażnika czy o odblokowaniu zamka bagażnika? Bo to drugie w poliftach owszem jest (Bardzo fajna rzecz), natomiast otwieranie bagażnika z pilota by chyba wymagało zastosowania jakiegoś silnika, siłowników itd

Comment

Zamieszczone przez chromaticall Zobacz posta
          Mówisz o otwieraniu bagażnika czy o odblokowaniu zamka bagażnika? Bo to drugie w poliftach owszem jest (Bardzo fajna rzecz), natomiast otwieranie bagażnika z pilota by chyba wymagało zastosowania jakiegoś silnika, siłowników itd
          no źle sie wyraziłem , chodziło o odblokowanie zamka bagażnika, a aby się sam otwierał to by trzeba zamontować silniejsze siłowniki, które dadzą rade z samego dołu go podnieść

Comment

Zamieszczone przez chromaticall Zobacz posta
            Jest też w roku modelowym 2014 (po "małym" lifcie)

Comment

A ja zapytam jak u Was jest z domykaniem szyb z pilota? Często wożę pieska i zostawiam uchylone 4 szyby na około 4 cm. Jeśli zamykam auto klikając 1x na pilocie to zamykają się tylko drzwi, natomiast jak kliknę i przytrzymam drugi raz przycisk zamykania na pilocie i puszczę w momencie rozpoczęcia składania lusterek to domykają mi się tylko tylne szyby. Jeśli przytrzymam jeszcze dłużej to tuż po domknięciu tylnych szyb domykają się także przednie. Dopiero to zobaczyłem i byłem zdziwiony, myślałem, że wszystkie szyby domykają się w tym samym czasie a tu wychodzi, że najpierw tył a później przód idzie w górę.

Comment

jak puszczę to szyby mi sie nie zamkną , zatrzymują się w momencie puszczenia, musze trzymać przycisk do samego końca aż się domkną

Comment

Obydwaj macie rację. Szyby zamykają się niejednoczesnie i trzeba trzymać cały czas wciśnięty guzik. I jest to łatwiejsze niż otwieranie - przynajmniej dla mnie, bo mi jakoś to otwieranie płynnie nie idzie Chyba, że kończy mi się bakteria w pilocie...

Comment

u mnie otwieranie bez problemu trzymasz przycisk i jadą na dół

Comment

U mnie również to działa - wszystkie 4 szyby działają jednocześnie

Comment

Working...
                      X