Może masz rację. Może to kompleks. Tak tylko sobie myślę, bo nie jeździłem ani VIII ani IX. Jeździłem za to jakimiś Skodami, Fiatami Punto i Fordem Focusem, swoją VII gen. Hondy Civic, Nissanem Almera i wszystko co miało niezależne zawieszenie prowadziło się znacznie lepiej. W sumie jak Ty jako użytkownik uważasz że jest OK to ja też tak przyjmę
Plus taki, że eksploatacja może okazać się tańsza, a na pewno łatwiejsze ustawienie zawieszenia.
A tak mi się przypomniało, o złotych latach dziewięćdziesiątych. Jak firma Peugeot wprowadziła na rynek model 306 z innowacyjnym rozwiązaniem belki skrętnej to wszyscy się zachwycali jak to się dobrze prowadzi. Muszę się bliżej przyjrzeć tematowi i chyba pojeździć jakimiś "belkowcami"

A tak mi się przypomniało, o złotych latach dziewięćdziesiątych. Jak firma Peugeot wprowadziła na rynek model 306 z innowacyjnym rozwiązaniem belki skrętnej to wszyscy się zachwycali jak to się dobrze prowadzi. Muszę się bliżej przyjrzeć tematowi i chyba pojeździć jakimiś "belkowcami"
Comment