Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

System Honda Connect (+) - APLIKACJE i poprawa funkcjonalności

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Witam panowie kipilem honde ale bez navi .Chcialbym wgrac jakas navigacje jaka by byla najlepsza i skad pobrac? Najlepiej jak by byla darmowa i bez polaczenia z internetem.

Comment

Ja używam Maps Me opartej na mapach OSM. Jest to nawigacja offline. Ma kilka mankamentów ale się stale rozwija no i nie ma problemów z działaniem.

Comment

Kolego a masz linka skad pobrac to Maps Me i jak to zainstalowac?

Comment

lub tutaj:

Oczywiście musisz ustawić wszelkie uprawnienia, oraz mieć zainstalowane Honda Permission.

Dodatkowo by działały komunikaty głosowe potrzebny jest com.google.android.tts_3.9.11-210309110_minAPI15(armeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com.apk
          Last edited by picasso2000; 30-05-2019, 16:00.

Comment

Zeby dzialaly te komunikaty glosowe to trzeba tylko to zainstalowac czy jeszcze cos ustawiac potem Skad mam to pobrac znalazlem na tej stronce cos takiego ten 2 folder https://forum.xda-developers.com/gen...9549/page78.To mam pobrac i zainstalowac? A te strony co podales to na tej pierwszej jest tego duzo ktore mam pobrac previous versions bo jest xapk i samo apk i nie wiem o co chodzi? Napewno pewnie to najnowesze z ostatnia data ale czy xapk czy apk?

Comment

Musisz w ustawieniach Connecta zmienić by synteza działała w oparciu o tts googla. Nie jestem w stanie dokładnie wskazać co i jak bo do garażu kawałek mam, a nie pamiętam już wielu niuansów.
              Jeśli chodzi o format to ja instaluję apk.
              Musisz zapoznać się z całym tematem dotyczącym zagadnienia connecta. Trochę tego jest ale to pozwoli ci zrozumieć logikę tego systemu jak i procedurę instalacji i ustawienia uprawnień. Nie ukrywam, że instalacja i ustawianie jest upierdliwe zwłaszcza na początku.

UWAGA!!! WSZYSTKIE czynności, jakie wykonujecie na bazie zamieszczonych tu porad, robicie wyłącznie na własną odpowiedzialność ze świadomością, że nie są one autoryzowane przez producenta urządzenia/auta i mogą się różnie skończyć!!! Wraz z przełomem XDA Forum w sprawie naszych OEM ICE - patrz: https://www.civicforum.pl/showthread.php/40930-System-Honda-Connect-%28-%29?p=298627#post298627 otwieram tutaj listę polecanych aplikacji, które działają z Connect (+) oraz spróbuję na bieżąco w

Comment

Siemka panowie mam problem Chcialem sobie cos wgrac do hondy jakas navi i inne programy ale gdy daje instaluj aplikacje to honda nie widzi nic na pendrive dlaczego ? Czy ktos wie z czym jest problem? Mam 2 pendrive jeden sandisk a drugi firma nieznana. Na tym jednym mam pare folderow z mp3 a na drugim tylko honda permisions pobrana z cm droid i tez nie widzi.

Comment

Jaki masz format plików na penie?
                  Moja Honda
                  https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Sciagalem z tej strony honda permisions https://www.cmdroid.com/ i honda tego nie widzi.A na 2 penie masm mp3 i bs player .Mp3 widzi a bs player nie widzii nie wiem w czym jest problem.Moze trzeba gdzies w menu connecta cos przestawic zeby mozna bylo instalowac aplikacje z pendriwe?

Comment

Zamieszczone przez klonoa4 Zobacz posta
                      Sciagalem z tej strony honda permisions https://www.cmdroid.com/ i honda tego nie widzi.A na 2 penie masm mp3 i bs player .Mp3 widzi a bs player nie widzii nie wiem w czym jest problem.Moze trzeba gdzies w menu connecta cos przestawic zeby mozna bylo instalowac aplikacje z pendriwe?
                      W menu trzeba zezwolić na instalację z innych żródeł

Comment

yanoski w trakcie jazdy

cześć, jestem nowy i świezym posiadaczem hondy 2015 z conect+,c przeszedłem wg opisu i zainstalowałem yanosika który działa w trakcie jazdy ale niestety jednorazowo, czy zakażdym razem przy uruchomieniu tych aplikacji trzeba przejść przez VSP ERROR?
                        Last edited by marlat; 30-06-2019, 00:06.

Comment

Zamieszczone przez marlat Zobacz posta
                          cześć, jestem nowy i świezym posiadaczem hondy 2015 z conect+,c przeszedłem wg opisu i zainstalowałem yanosika który działa w trakcie jazdy ale niestety jednorazowo, czy zakażdym razem przy uruchomieniu tych aplikacji trzeba przejść przez VSP ERROR?
                          Cześć, musisz jeszcze ustawić odpowiednie parametry dla Yanosika w Honda Permission, przede wszystkim VideoOut na OFF.

Comment

Nie moge zainstalowac honda permisions instaluj jest na czarno co zrobic

Comment

Zamieszczone przez klonoa4 Zobacz posta
                              Nie moge zainstalowac honda permisions instaluj jest na czarno co zrobic
                              a jaka wersje connecta masz?

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
                              MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

Zamieszczone przez Krokiew Zobacz posta
                                a jaka wersje connecta masz?

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
                                mam conecta bez plusa

Comment

Working...
                                X