Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

System Honda Connect (+) - APLIKACJE i poprawa funkcjonalności

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• chyba nie tylko Ty się zastanawiasz Ja tylko cały czas myślę czy w polifcie czegoś nie namieszali z podłączeniami a znając życie to tak

Comment

• Czy ktoś z was próbował tego oprogramowania które pozwala na używanie carplay z apple czyli korzystanie z ios na honda connect? https://www.youtube.com/watch?v=aCZjMNquNU8&t
      Większość ludzi twierdzi że działa na andoidzie 4.0.4 tyle że bez navi ja mam navi i nie moge potwierdzić czy ten soft będzie działał . Ktoś coś ?

Comment

• ta wersja u mnie działa

Comment

• Zamieszczone przez Jamono Zobacz posta
          Czy ktoś z was próbował tego oprogramowania które pozwala na używanie carplay z apple czyli korzystanie z ios na honda connect? https://www.youtube.com/watch?v=aCZjMNquNU8&t
          Może nie obejrzałem tego filmu zbyt dokładnie, ale nie wychwyciłem, dlaczego on wymontowuje Connecta, żeby zainstalować soft przez USB?

Comment

• Zamieszczone przez abla Zobacz posta
            Może nie obejrzałem tego filmu zbyt dokładnie, ale nie wychwyciłem, dlaczego on wymontowuje Connecta, żeby zainstalować soft przez USB?
            Dlatego zeby odlaczyc kabel od gps bo podobno lepiej dziala a jak go nie odlaczy to czasami navi sie gubi

Comment

• Wiecie może jak ustawić Spotify aby działał w tle? Wyłącza mi się jeśli włączę np. google maps albo garmina.

Moja

Comment

• Może to zalezy od wersji Spotify, ja też mam u siebie ale normalnie działa w tle.
                Moja Honda
                https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
                  Może to zalezy od wersji Spotify, ja też mam u siebie ale normalnie działa w tle.
                  Raczej obstawialbym ustawienia w Honda Permissions.
                  Ja mam (chyba) tak jak w pierwszym poscie i jest OK.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Comment

• Witam,
                    Szukam ID digit code dla Honda Connect w Hondzie HRV i wg instrukcji powinien znajdowac sie obok przyciskow po prawej stronie. Niestety nic tam nie ma. Ktoś się już z tym spotkał? Jak w takim razie wybrać wersję do downgradu?
                    IMG_20210501_145531175_HDR.jpg

Comment

• Czy ktos zna sposob na wgrywanie aktualizacji map Garmin do nawigacji po zakonczeniu wsparcia dla wozu (2016 - IX)?

Czy istnieje taka mozliwosc. Jesli cos przeoczylem to prosze mnie pokierowac we wlasciwe miejsce.

Comment

• Osobiście nie aktualizowałem fabrycznej nawigacji, korzystam z telefonu.

Poradnik jest tu:

A mapy i instrukcje znajdziesz tutaj: LINK
                        Pozdrawiam Czarodziej
                        Mój Szogun

Comment

• Dziekuje, procedure znam. Tez korzystam z telefonu ale zdarzy sie uzyc fabrycznej.

Chodzilo mi o sposob kiedy zakonczy sie juz oficjalne wsparcie. I nie mozna pobrac map ze strony Garmina. Dziala to bodajze 5lat od nowosci.

Comment

• A nie jest to tak, że musisz po prostu zapłacić za możliwość aktualizacji?

Comment

• Możesz spróbować podmienić pliki z mapami w Conneccie.
                              Moja Honda
                              https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
                                Możesz spróbować podmienić pliki z mapami w Conneccie.
                                Pomijajac aspekt moralny... Uwazasz, za Garmin zatrudnia idiotow?

Az innej beczki, ta nawigacja jest tak nedzna (moim skromnym zdaniem), ze po zakonczeniu okresu subskrypcji wliczonej w cene auta nawet nie rozwazalem wydawania jakichkolwiek pieniedzy na jej przedluzenie. Na krotkie trasy wystarcza mi stary GM zainstalowany na HC+ (albo telefon), na dlugie trasy mam najnowsze GM dzialajace znakomicie przez MirrorLink a jedyna niedogodnosc jaka jest wylaczanie VSP Error spokojnie moge przebolec (10 sekund klikania przed wielogodzinna trasa to nie jest wielki wysilek).

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
                                X