Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Włączone lampy podczas zamykania/ otwierabnia auta
Collapse
X
-
Zamieszczone przez solarlodge Zobacz postaTakie coś wystarczy?
Mam niemal identyczną lampkęMi w zupełności wystarcza. Ponadto drugą tego typu lampkę można umieścić w schowku pod podłokietnikiem.
Comment
-
Comment
-
Zamieszczone przez Miles Zobacz postaJakiś włącznik też do tego trzeba dodać?
Comment
-
Kabelek trzeba sobie samemu pewnie doprowadzić, a sama lampka świeci się pewnie cały czas, tylko podczas pracy silnika lub gdy jest włączony zapłon. Można się pobawić i dać w obwód jakąś małą krańcówkę która by włączała i wyłączała lampkę.
Comment
-
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaKabelek trzeba sobie samemu pewnie doprowadzić
Comment
-
Zamieszczone przez Mikmat Zobacz postaOświetlenie schowka można domontować samemu. Na górze w schowku można wygmerać kabelek z gniazdem USB i podłączyć do niego diody LED na USB i jest. Sam tak zrobiłem, bo rzeczywiście podczas jazdy nocą światełko w schowku czasem się przydaje.Zamieszczone przez Mikmat Zobacz postaU mnie był (jest) w schowku na górze. Pod podłokietnikiem trzeba to sobie tylko jakoś ułożyć tak, żeby lampka nie oślepiała po otwarciu, lecz podświetlała wnętrze.
Comment
-
Zamieszczone przez k0nrad Zobacz postaCzyli piszesz o schowku w podłokietniku, czy schowku przed fotelem pasażera?
W schowku w kokpicie jest kabel z gniazdem.
W schowku podłokietnika są gniazda USB, ale nie na kablu.
Comment
-
Zamieszczone przez Mikmat Zobacz postaU mnie był (jest) w schowku na górze
Comment
-
To nie macie takiego czegoś?
Ech, wszystko do góry nogami...Last edited by Mikmat; 19-03-2018, 20:52.
Comment
Comment