Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Włączone lampy podczas zamykania/ otwierabnia auta

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dariuss1 Zobacz posta
    Oświetlenie schowka było w każdej wersji.
    ,,Było" , ale w przedliftach

Comment

A nie ma w polifcie ?
      Moja łódka Civic..
      Mój "klekocik" Ceed..
      New... "Japończyk" e:Hev 2.0
      Coś na temat olejów..

Comment

Nie we wszystkich wersjach zapewne. Mam elegance bez podświetlenia w schowku.

Comment

Oświetlenie schowka było w każdej wersji. Świeci tylko przy włączonych światłach.
          ... aż przyszedł lift 2015 i diabli światełko wzięli.

Comment

Ale macie za to, w standardzie, ten system co sam hamuje gdy zobaczy przeszkodę a ja mam światełko w schowku a nie mam tego systemu..
            Moja łódka Civic..
            Mój "klekocik" Ceed..
            Coś na temat olejów..

Comment

Wszystko co Honda zabrała w każdym roku modelowym opisane jest TUTAJ.
              Jest tego znacznie więcej niż jedynie światełko w schowku A co do samego schowka to chyba zabrano też gumową opaskę która służyła do przytrzymywania np. książki serwisowej.
              Last edited by Lukas; 17-03-2018, 17:54.

Comment

Więc mam wyjątkową wersję z rurką przy korku zbiorniku spryskiwaczy, światełkiem w schowku, do tego lewarek z kluczem itd. Pełny wypas, unikat

Comment

Oświetlenie schowka było w każdej wersji. Świeci tylko przy włączonych światłach.
                  Może przed liftem tak, w polifcie oświetlenie schowka występowało tylko w najbogatszej wersji Executive.

Clipboard01.jpg
                  Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

Po co komu to oświetlenie schowka, można zapalniczką poświecić jak nie widać, albo komórką hehe
                    Moja łódka Civic..
                    Mój "klekocik" Ceed..
                    Coś na temat olejów..

Comment

Zamieszczone przez Grzechu Zobacz posta
                      Po co komu to oświetlenie schowka, można zapalniczką poświecić jak nie widać, albo komórką hehe
                      Często jeżdżę nocą i jakoś nie zaobserwowałem problemu z powodu braku tego oświetlenia. Jak jest to okej ale jak nie ma to nawet się tego nie odczuwa

Comment

Wiecie co, tak czytam te zestawienia wyposażenia aut i generalnie jest tu niezły burdel. Wersje pojawiają się i znikają, wyposażenie raz jest takie a raz śmakie. Jak kupowałem swoją we wrześniu 2016 to wersja lifestyle już nie istniała a sport był kilko względami mniej atrakcyjny niż Elegance. A potem się okazało, że jednak tu i ówdzie Lifestyle istnieje. Ale w pdfie z katalogiem, którego ściągnąłem ze strony Plazy Lifestyla w ogóle nie było pokazanego. Tak jakby go nigdy nie było. Podobnie z HC+ W tabelce zamieszczonej przez Piotrka jest ona standardem w Exe a poza tym jest opcją. Jak ja kupowałem dawali do każdego poza Comfortem. W ogóle jak patrzę na swoje wyposażenie, to mam wrażenie, że mam jakiegoś składaka Może kiedyś spadł z lawety i jak robili odbudowę, to go doposażyli

Comment

Zamieszczone przez chromaticall Zobacz posta
                          Wiecie co, tak czytam te zestawienia wyposażenia aut i generalnie jest tu niezły burdel. Wersje pojawiają się i znikają, wyposażenie raz jest takie a raz śmakie. Jak kupowałem swoją we wrześniu 2016 to wersja lifestyle już nie istniała a sport był kilko względami mniej atrakcyjny niż Elegance. A potem się okazało, że jednak tu i ówdzie Lifestyle istnieje. Ale w pdfie z katalogiem, którego ściągnąłem ze strony Plazy Lifestyla w ogóle nie było pokazanego. Tak jakby go nigdy nie było. Podobnie z HC+ W tabelce zamieszczonej przez Piotrka jest ona standardem w Exe a poza tym jest opcją. Jak ja kupowałem dawali do każdego poza Comfortem. W ogóle jak patrzę na swoje wyposażenie, to mam wrażenie, że mam jakiegoś składaka Może kiedyś spadł z lawety i jak robili odbudowę, to go doposażyli
                          Otóż to, jakiś misz masz i ogólnie producenci nieźle zamieszali w kwestii wyposażenia w poliftach. A w ostatnim roku produkcji to już w ogóle wyposażenie znacznie odbiega od katalogu, więc pewnie dlatego takie nieścisłości. Nie masz się czym przejmować, po prostu masz wyjątkową wersję wyposażenia

Comment

Zamieszczone przez PiotrekM. Zobacz posta

No ale to taki standard też powinien być.

Moja

Comment

Zamieszczone przez solarlodge Zobacz posta
                              No ale to taki standard też powinien być.
                              Tez tak uważam, niestety producenci byli innego zdania. Przy okazji cytujesz Grzecha a nie mnie

Comment

Oświetlenie schowka można domontować samemu. Na górze w schowku można wygmerać kabelek z gniazdem USB i podłączyć do niego diody LED na USB i jest. Sam tak zrobiłem, bo rzeczywiście podczas jazdy nocą światełko w schowku czasem się przydaje.

Comment

Working...
                                X