Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
    Tak, sprawdzałem własnie, GPS wyłączyłem i włączyłem profilaktycznie i bez zmian, wyskakuje komunikat "odnalezienie lokalizacji tymczasowo niemożliwe" czy jakoś tak.
    Czyli pewnie kwestia wersji Andka. W X- gen jest jednak nowszy...

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Comment

• Zamieszczone przez chawel2 Zobacz posta
      Witam
      Wczoraj wrzucałem z pendrive honda permissions i poszło elegancko,później odtwarzacz video też zainstalowało, w dniu dzisiejszym niestety już nic nie moge zainstalować[emoji20] zrobiłem ustawienia fabryczne itd itp i nie wiem co jest nie tak że żadnej apki nie mogę zainstalować.
      Jest ktoś może z Warszawy żeby mi pomóc?

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
      To co pomoże ktoś,jak mogę zainstalować apki?

Comment

• Zrobił mi się ostatnio update i tez nie mogłem zainstalować żadnej aplikacji. Powrót do ustawień fabrycznych i pozwolenie na instalacje aplikacji z nieznanych źródeł rozwiązało mój problem.
        Możesz się jeszcze upewnić że masz poprawną wersję aplikacji (Android 4.0) i poprawnie nazwany plik do zainstalowania ("HondaAppCenter_A1.apk").

Comment

• Mam ten sam soft w moim jazzie. Chyba nic z tym nie zrobisz. Musisz zrobić downgrade oprogramowania do niższej wersji. W tym sofcie zablokowali instalacje czegokolwiek.
          Zamieszczone przez chawel2 Zobacz posta
          To co pomoże ktoś,jak mogę zainstalować apki?

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Zamieszczone przez Pi69 Zobacz posta
            Tak, to nie fotomontaż. Najnowsza wersja GM na ekranie HC+.
            Rozwiązanie nie jest idealne, wymaga nieco kombinacji i niestety nie jest dla każdego, ale wygląda obiecująco, prawda?
            Szczegóły wkrótce (muszę się z tym jeszcze pobawić i potestować).
            Ja chcę takie, ja! Kiedy można się spodziewać szczegółów?

Comment

• Zamieszczone przez pike28 Zobacz posta
              Mam ten sam soft w moim jazzie. Chyba nic z tym nie zrobisz. Musisz zrobić downgrade oprogramowania do niższej wersji. W tym sofcie zablokowali instalacje czegokolwiek.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
              Cały myk w tym że dzień wcześniej zainstalowałem odtwarzacz wideo i honda permissions bez problemu,teraz próbuję instalować cokolwiek i dupa[emoji45]
              Zrobiłem ustawienia fabryczne,zaznaczylem instalacje z nieznanych źródeł

Comment

• ściągnij ww wersję , zmień nazwę na właściwą, zainstaluj w HC nadaj uprawnienia i śmiga

Comment

• Zamieszczone przez dariusz77 Zobacz posta
                  ściągnij ww wersję , zmień nazwę na właściwą, zainstaluj w HC nadaj uprawnienia i śmiga
                  Możesz wytłumaczyć krok po kroku? Jaką wersje ściagnąc i skad?

Comment

• pany zaktualizowalem do rc7 i chce wgrac GM o którym piszą wyżej. skasowałem stara wersje i chciałem nowa wgrać w/w. musze robic upgrade? bo mam zaszarzona opcje instaluj i spowrotem instalke do rc7?

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
                    Last edited by Krokiew; 25-10-2019, 16:38.
                    MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

• ściągnij google maps wersje 6.14.5

Comment

• wpisz w wyszukiwarkę google maps 6.14.5 i ściągnij na komputer

Comment

• mam sciagniete, tylko aktualizowalem connecta do rc7 bez resetu i nie moge zainstalowac GM o ktorej piszesz. wiec czy musze upgrade zrobic do rc6? czy poprostu cos robie nie tak.

MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

• w tym konkretnym temacie ci nie pomogę bo nie aktualizowałem conecta

Comment

• Zamieszczone przez Krokiew Zobacz posta
                              mam sciagniete, tylko aktualizowalem connecta do rc7 bez resetu i nie moge zainstalowac GM o ktorej piszesz. wiec czy musze upgrade zrobic do rc6? czy poprostu cos robie nie tak.

A jak zrobić upgrade do rc6?

Comment

• zapytam jeszcze, czy zmieniłeś nazwę ściagniętego pliku na : HondaAppCenter_A1.apk

Comment

Working...
                                X