Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• a) nie wiem moze to jest zwiazane z odp b)
    b) google przestało wspierać androida 4, wiec google nie działa, może się to kiedyś zmieni
    c) spr czy literówki nie zrobiłeś uprawnieniach

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
    MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

• Zamieszczone przez Cyrus Zobacz posta
      c) nie mogę wgrać aplikacji Yanosik wer. 2.8.1.3, gdyż Connect podświetla przycisk na szaro. Z mojej oceny, to system chyba nie rozpoznaje nazwy aplikacji, ponieważ po odczytaniu apk z pendrive nie pojawia się logo Yanosika, tylko zielony robot androida.

Uszkodzony plik apk, ściągnij jeszcze raz najlepiej z innego źródła.
      Last edited by abla; 24-02-2019, 17:16.

Comment

• W sprawie poruszonych w poprzednich postach kwestii:

1) Apki oparte o mapy googlowskie nie działają, gdyż faktycznie może chodzić o brak wsparcia platformy Google dla androida 4.0. Nawet Yanosik po odpaleniu sygnalizuje brak kompatybilności z Google,

2) Zainstalowałem dzisiaj nowszą wersję Yanosika 3.4.3.2 i z mojej oceny działa bez problemu.

Mam jeszcze pytanie, czy można jakość uaktualnić tego gniota Androida 4.0 ?

Comment

• Zamieszczone przez Cyrus Zobacz posta
          Mam jeszcze pytanie, czy można jakość uaktualnić tego gniota Androida 4.0 ?
          Próbuj. Jeśli Ci się uda, to Cię ozłocimy.

Comment

• Witam.

Czy ktoś może pomóc z problemem nagrania etykiet głosowych. Po wybraniu opcji nagraj pojawia się od razu komunikat o braku dźwięku z mikrofonu. Jeżeli chodzi o zestaw głośnomówiący to działa prawidłowo (rozmówcy mnie słyszą).

Pozdrawiam

Comment

• Witajcie raz jeszcze jako że stałem eis posiadaczem Civika IX tourer z HC+ mam pytanko-posiadam telefon Sony XA1 i bez problemu łączy się z connectem ale już książki telefonicznej nie przerzuca -mówi nie udało się przenieść kontaktów pomimo iż na telefonie udzilelilem pozwolenia na dostęp do kontaktów-czy coś robię nie tak czy po prostu nie przeskoczę tego z powodu telefonu-proszę o poradę dzięki.

Comment

• Zamieszczone przez lobo1982 Zobacz posta
                Witajcie raz jeszcze jako że stałem eis posiadaczem Civika IX tourer z HC+ mam pytanko-posiadam telefon Sony XA1 i bez problemu łączy się z connectem ale już książki telefonicznej nie przerzuca -mówi nie udało się przenieść kontaktów pomimo iż na telefonie udzilelilem pozwolenia na dostęp do kontaktów-czy coś robię nie tak czy po prostu nie przeskoczę tego z powodu telefonu-proszę o poradę dzięki.
                Ok rozwiązałem temat po prostu musiałem w telefonie i urządzeniu bluetooth udostępnić kontakty i pięknie importuje książkę... Mam jednak inna prośbę potrzebuje yanosika w pliku apk bo ściągnąłem z netu oraz eksportowalem z telefonu Apk extractorem i 2 x opcja zainstaluj była nieaktywna poratujecie jakimś dobrym plikiem dzieki

Comment

• Zamieszczone przez lobo1982 Zobacz posta
                  Ok rozwiązałem temat po prostu musiałem w telefonie i urządzeniu bluetooth udostępnić kontakty i pięknie importuje książkę... Mam jednak inna prośbę potrzebuje yanosika w pliku apk bo ściągnąłem z netu oraz eksportowalem z telefonu Apk extractorem i 2 x opcja zainstaluj była nieaktywna poratujecie jakimś dobrym plikiem dzieki
                  lineczek do yanosika https://apkpure.com/pl/yanosik-antyr...droid/versions

Comment

• Jakiej teraz używacie nawigacji?

Comment

• Zamieszczone przez matq131 Zobacz posta
                      Jakiej teraz używacie nawigacji?
                      Zona testuje waze ale daleko jej do GM. Przynajmniej poza Krakowem. W krakowie waze juz ok bo nie kombinuje gm w celu zaoszczedzenia kilku sekund.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Coś jest nie tak z nowymi wersjami yanosika.... Albo brak jest netu albo gps

Comment

• Yanosik V3.4.3.5 działa jak dotąd najstabilniej na Connect bez +

Comment

• U mnie na HC+ Y 3.4.3.5 działa bez zastrzeżeń. Nowsze wersje są na nowszego Andka więc.... nie próbowałem
                            był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
                            jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
                            sigpic
                            http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic

Comment

• Zamieszczone przez Maccan Zobacz posta
                              Zona testuje waze ale daleko jej do GM. Przynajmniej poza Krakowem. W krakowie waze juz ok bo nie kombinuje gm w celu zaoszczedzenia kilku sekund.
                              A to ciekawe bo Waze korzysta z map Google i do Google należy Wszystko zależy od tego ilu użytkowników i co zgłosi na trasie.

Comment

• A działa wam Naviexpert, bo nie wiem czy jest sens instalować i kupywać licencje?

Comment

Working...
                                X