Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez baboo Zobacz posta
    Jest możliwość zmiany androida z 4.0.4 na 4.2 w HRV ?
    Teoretycznie bez problemu ale praktycznie trzeba mieć kod źródłowy przynajmniej sterowników. Innymi słowy nie da się .
    Jak chcesz zaszaleć to poszukaj na aliexpress radia z Androidem do twego modelu i rocznika auta

Comment

• Zamieszczone przez siuszko Zobacz posta
      Panowie, a może by tak wyje...rzucić ten cały connect i zainstalować normalnego adroida?
      A gdzie cyberbezpieczeństwo auta? Connect jest bardzo dobrze zabezpieczony, a zwykły android jest najbardziej podatnym na włamania systemem. Stacja jest połączona z ECU, więc powodzenia z takimi zmianami, może auto nagle nie zacznie samo przyspieszać czy hamować .

Comment

• Czy ktoś może odpowiedzieć na moje pytanie tzn. czy mogę zrobić upgrade connecta z RC4.1 do RC6.1 w CR-V używając pliku dla Civica z tego forum?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Tego chyba nikt ci nie powie,bo nie bardzo jest skąd mieć taką wiedzę Czysto teoretycznie jeśli oba Connecty są takie same to powinno pyknąć, tyle teorii. W praktyce trzeba by spróbować na własne ryzyko
          Zamieszczone przez baboo Zobacz posta
          Czy ktoś może odpowiedzieć na moje pytanie tzn. czy mogę zrobić upgrade connecta z RC4.1 do RC6.1 w CR-V używając pliku dla Civica z tego forum?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
          Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Comment

• Kiedyś była jakaś rozpiska, że upgrade trzeba robić po kolei, wersja po wersji, ale nie wiem na ile to prawda.

Comment

• Nie wydaje mi się, żeby w ASO się w to bawili. W każdym razie miałem RC5, w Aries wgrali mi już RC8. Działa wszystko OK, z wyjątkiem mirror link, który mi nigdy nie działał.

Comment

• ale android. apk juz nie zainstalujeez na rc8

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
                MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

• Wiem, ale i tak wcześniej nie instalowałem.

Comment

• Czy ta wersja pójdzie na naszym HC ?
                    Sygic GPS Navigation v17.3.25 Android
                    Last edited by mirek58; 23-06-2018, 12:59.

Comment

• Robiłem update w Civic Tourer z RC4 do RC6 i dopiero do RC6.1

Comment

• Oczywiście, wczoraj zainstalowałem Sygic 17.4.8, działa ok.

Comment

• Zamieszczone przez ZbyszekS Zobacz posta
                          Gwarancję masz to ciśnij ASO i nie daj sobie wmówić, że aktualizacja do RC9 w przyszłości problem rozwiąże. Wymiana kamery, albo wymiana Connecta.
                          wymiana Connect pomogła. Jest obraz z kamery cofania. Jest też RC8 w HC

Comment

• Zamieszczone przez igosoft Zobacz posta
                            wymiana Connect pomogła. Jest obraz z kamery cofania. Jest też RC8 w HC
                            Jak Ci się sprawuje RC8? Też miałem aktualizowanego HC z RC7 na RC8, bo mapy zwieszały się dramatycznie na RC7, w sumie jeszcze gorzej niż na RC6, teraz jest znacznie lepiej, wszystko dobrze chodzi i jak do tej pory nic się nie zawiesiło.
                            Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

• Nigdy nie miałem problemu z mapami a miałem RC5 do RC8

Comment

• U mnie też zawsze dobrze działały.
                                A sprawdzał może ktoś z Was ostatnio, czy nie pojawiła się aktualizacja?

Comment

Working...
                                X