Ja mam TP-Link M7350 i działa OK. karta sim w play 10GB za 10zł.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez krissos Zobacz postaHuawei E5577C
Natapatalkane z IP7
Comment
-
Nie wiem czy chcesz go mieć podłączonego na stałe w samochodzie czy nie, ale ona ma wbudowana baterię, więc będzie się grzał od ładowania, ten co ja podałem jest na usb i nie ma baterii, uruchamia się jak przekręcisz zapłon, wydaje mi się że to bezpieczniejsze rozwiązanie. Mój jest schowany i podłączony tak, że go nie widać. Pomyśl też nad anteną na szybę, m. in. dla lepszego zasięgu.
Comment
-
Zamieszczone przez mirek58 Zobacz postaCzyli taki będzie odpowiedni https://allegro.pl/huawei-e5577c-lte...342569563.html
Natapatalkane z IP7
Comment
-
Wracając do tematu głównego - u mnie również udało się zejść z RC7 do RC6.1 bez najmniejszego problemu (nie musiałem nawet resetować do ustawień fabrycznych). Rogal nie schodzi mi z paszczy ze szczęścia a wielki "kij w oko" za to że niby się "nie da" należy się HondzieCo do samej operacji downgradu to mam jeszcze zasadnicze pytanie: czy ktoś interesował się co de facto wgrywamy do auta przy zejściu do RC6.1? Pytam bo może w aucie siedzi mi już 10 albańskich wirusów :P
Comment
-
Zamieszczone przez gr0mitss Zobacz postaWracając do tematu głównego - u mnie również udało się zejść z RC7 do RC6.1 bez najmniejszego problemu (nie musiałem nawet resetować do ustawień fabrycznych). Rogal nie schodzi mi z paszczy ze szczęścia a wielki "kij w oko" za to że niby się "nie da" należy się HondzieCo do samej operacji downgradu to mam jeszcze zasadnicze pytanie: czy ktoś interesował się co de facto wgrywamy do auta przy zejściu do RC6.1? Pytam bo może w aucie siedzi mi już 10 albańskich wirusów :P
Comment
-
Zamieszczone przez Jacazawisza Zobacz postaSiema ,mam pytanko czy mieliscie moze problem z yanosikiem i polaczeniem z internetem ? Wyswietla mi caly czas komunikat , przy starszej wersji zero problemu . Dodam ze reszta aplikacji nie widzi problemu z internetem
Przy okazji pytanie: jaka najwyższa wersja Yanosika chodzi na HC?
Comment
-
Zamieszczone przez abla Zobacz postaPrzy okazji pytanie: jaka najwyższa wersja Yanosika chodzi na HC?
Natapatalkane z IP7
Comment
-
Najnowsza wersja yanosika to nie znaczy ze dobra. Tak jak w HC.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez gr0mitss Zobacz postaWracając do tematu głównego - u mnie również udało się zejść z RC7 do RC6.1 bez najmniejszego problemu (nie musiałem nawet resetować do ustawień fabrycznych). Rogal nie schodzi mi z paszczy ze szczęścia a wielki "kij w oko" za to że niby się "nie da" należy się Hondzie Co do samej operacji downgradu to mam jeszcze zasadnicze pytanie: czy ktoś interesował się co de facto wgrywamy do auta przy zejściu do RC6.1? Pytam bo może w aucie siedzi mi już 10 albańskich wirusów :P
Comment
-
Jeżeli tak faktycznie jest to już za Chiny nie kumam jaki to był problem ze strony Hondy żeby taki oficjalny system wgrywać na prośbę klienta a nie mówić że się nie daZamieszczone przez djoaza Zobacz postaZ tego co wiem jest to wersja zgranego systemu przed zrobieniem update robione przez jakiegoś znajomego mechanika z Hondy
Comment
Comment