Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ja mam TP-Link M7350 i działa OK. karta sim w play 10GB za 10zł.

Comment

• Huawei E8372H
      Moja Honda
      https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Zamieszczone przez krissos Zobacz posta
        Huawei E5577C

Natapatalkane z IP7
        Czyli taki będzie odpowiedni https://allegro.pl/huawei-e5577c-lte...342569563.html

Comment

• Nie wiem czy chcesz go mieć podłączonego na stałe w samochodzie czy nie, ale ona ma wbudowana baterię, więc będzie się grzał od ładowania, ten co ja podałem jest na usb i nie ma baterii, uruchamia się jak przekręcisz zapłon, wydaje mi się że to bezpieczniejsze rozwiązanie. Mój jest schowany i podłączony tak, że go nie widać. Pomyśl też nad anteną na szybę, m. in. dla lepszego zasięgu.
          Moja Honda
          https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Zamieszczone przez mirek58 Zobacz posta
            Tak ja na olx kupiłem za 120zl

Natapatalkane z IP7

Comment

• Mój TP-Link M7350 ma baterię w sobie, wystarczy na około 8 godzin. Nie trzeba żadnej anteny, leży w schowku w podłokietniku. Tylko, że ja masz szklany dach.

Comment

• Wracając do tematu głównego - u mnie również udało się zejść z RC7 do RC6.1 bez najmniejszego problemu (nie musiałem nawet resetować do ustawień fabrycznych). Rogal nie schodzi mi z paszczy ze szczęścia a wielki "kij w oko" za to że niby się "nie da" należy się Hondzie Co do samej operacji downgradu to mam jeszcze zasadnicze pytanie: czy ktoś interesował się co de facto wgrywamy do auta przy zejściu do RC6.1? Pytam bo może w aucie siedzi mi już 10 albańskich wirusów :P

Comment

• Siema ,mam pytanko czy mieliscie moze problem z yanosikiem i polaczeniem z internetem ? Wyswietla mi caly czas komunikat , przy starszej wersji zero problemu . Dodam ze reszta aplikacji nie widzi problemu z internetem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

• Tak czasem jest, ale pomimo tego komunikatu yanosik działa poprawnie u mnie po chwili znika.
                    Widzę że używasz AM jak się spisuje jeśli chodzi o traffic??

Natapatalkane z IP7

Comment

• Zamieszczone przez gr0mitss Zobacz posta
                      Wracając do tematu głównego - u mnie również udało się zejść z RC7 do RC6.1 bez najmniejszego problemu (nie musiałem nawet resetować do ustawień fabrycznych). Rogal nie schodzi mi z paszczy ze szczęścia a wielki "kij w oko" za to że niby się "nie da" należy się Hondzie Co do samej operacji downgradu to mam jeszcze zasadnicze pytanie: czy ktoś interesował się co de facto wgrywamy do auta przy zejściu do RC6.1? Pytam bo może w aucie siedzi mi już 10 albańskich wirusów :P
                      Też się zastanawiałem, skąd pochodzi ten plik... Przez rok nie było można wgrać niższej wersji, nagle pojawił się jakiś plik, nie wiadomo, kto go wypuścił, ale wystarczy tylko wgrać i działa. Hmmm... Ale nawet jak siedzi tam 10 albańskich wirusów, to na chwilę obecną są lepsze, niż wirus RC7 od Hondy

Comment

• Zamieszczone przez Jacazawisza Zobacz posta
                        Siema ,mam pytanko czy mieliscie moze problem z yanosikiem i polaczeniem z internetem ? Wyswietla mi caly czas komunikat , przy starszej wersji zero problemu . Dodam ze reszta aplikacji nie widzi problemu z internetem
                        Ja mam wgraną wersję Yanosik 3.2.4.2 i nie ma problemów (chyba, że sam serwer Yanosika padnie albo coś u siebie namieszają i nie można się połączyć, ale to rzadko).

Przy okazji pytanie: jaka najwyższa wersja Yanosika chodzi na HC?

Comment

• Zamieszczone przez abla Zobacz posta
                          Przy okazji pytanie: jaka najwyższa wersja Yanosika chodzi na HC?
                          Najnowsza

Natapatalkane z IP7

Comment

• Najnowsza wersja yanosika to nie znaczy ze dobra. Tak jak w HC.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
                            MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

• Zamieszczone przez gr0mitss Zobacz posta
                              Wracając do tematu głównego - u mnie również udało się zejść z RC7 do RC6.1 bez najmniejszego problemu (nie musiałem nawet resetować do ustawień fabrycznych). Rogal nie schodzi mi z paszczy ze szczęścia a wielki "kij w oko" za to że niby się "nie da" należy się Hondzie Co do samej operacji downgradu to mam jeszcze zasadnicze pytanie: czy ktoś interesował się co de facto wgrywamy do auta przy zejściu do RC6.1? Pytam bo może w aucie siedzi mi już 10 albańskich wirusów :P
                              Z tego co wiem jest to wersja zgranego systemu przed zrobieniem update robione przez jakiegoś znajomego mechanika z Hondy

Comment

• Jeżeli tak faktycznie jest to już za Chiny nie kumam jaki to był problem ze strony Hondy żeby taki oficjalny system wgrywać na prośbę klienta a nie mówić że się nie da
                                Zamieszczone przez djoaza Zobacz posta
                                Z tego co wiem jest to wersja zgranego systemu przed zrobieniem update robione przez jakiegoś znajomego mechanika z Hondy
                                Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
                                X