Jedyna uwaga to robić to na uruchomionym silniku, albo dobrze naładowanym akumulatorze bo operacja potrafi trochę potrwać. Jeśli ktoś chcę mogę podrzucić plik.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Jak wyglądał u mnie upgrade z wersji 0F.095- Pobrałem plik: https://drive.google.com/file/d/1dLn...ew?usp=sharing
- Następnie na sformatowany pendrive FAT32 wrzuciłem plik
- Przy odpalonym samochodzie, albo dobrze naładowanym akumulatorze i uruchomionym Connecie wpinam pendriva i naciskam jednocześnie przyciski Power + jasno/ciemno. System uruchomił się ponownie i wystartowało pobieranie
- Wyskoczyło okienko, że update został wykonany, odłączyłem pendrive i nacisnąłem "contiune"
- System się uruchomił i mogłem już zainstalować aplikację Honda Permissions.
Comment
-
Zamieszczone przez djoaza Zobacz postaNumer kompilacji z 0F.095 zmienił się jak dobrze pamiętam na 0F.093
Ale można instalować aplikację i oto mi chodziło
Czy ktoś spróbował tej metody w IX gen.?
Comment
-
Zamieszczone przez abla Zobacz postaAle masz HC z Androidem 4.0.4? Bo RC7 ma nr kompilacji 0F.095 a poprzednik, czyli RC6.1 ma OE.094, więc (o ile dobrze zapamiętałeś) ten nr po zrobieniu aktualizacji OF.093 to nie za bardzo pasuje, jaka to by była wersja RC? Chyba, że u Ciebie jest Android 4.2.2 bo widzę, że to X gen.
Jak wgrywac apki na Civica 2017 X generacji (android 4.2.2) pokazuje film na YT - https://www.youtube.com/watch?v=P2obu1rnOSALast edited by HondaCIVI; 07-06-2018, 20:17.
Comment
-
Zamieszczone przez abla Zobacz postaAle masz HC z Androidem 4.0.4? Bo RC7 ma nr kompilacji 0F.095 a poprzednik, czyli RC6.1 ma OE.094, więc (o ile dobrze zapamiętałeś) ten nr po zrobieniu aktualizacji OF.093 to nie za bardzo pasuje, jaka to by była wersja RC? Chyba, że u Ciebie jest Android 4.2.2 bo widzę, że to X gen.
Comment
-
Zamieszczone przez HondaCIVI Zobacz postaU mnie tez wszystko zadzialalo.
Comment
-
A co z tą wersją? Myślicie że cofne się do OE 094xxxScreenshot_20180608-002338_Photos.jpgScreenshot_20180608-003826_Gallery.jpgLast edited by Muminek1980; 08-06-2018, 01:39.
Comment
-
Zamieszczone przez djoaza Zobacz postaJak wyglądał u mnie upgrade z wersji 0F.095- Pobrałem plik: https://drive.google.com/file/d/1dLn...ew?usp=sharing
- Następnie na sformatowany pendrive FAT32 wrzuciłem plik
- Przy odpalonym samochodzie, albo dobrze naładowanym akumulatorze i uruchomionym Connecie wpinam pendriva i naciskam jednocześnie przyciski Power + jasno/ciemno. System uruchomił się ponownie i wystartowało pobieranie
- Wyskoczyło okienko, że update został wykonany, odłączyłem pendrive i nacisnąłem "contiune"
- System się uruchomił i mogłem już zainstalować aplikację Honda Permissions.
stara wersja OF.094.1123
nowa wersja OF.094.1123 czy aktualizować no i potwierdziłem że nie
Honda Permissions nie mogę wgrać
Comment
-
Zamieszczone przez mirek58 Zobacz postastara wersja OF.094.1123
nowa wersja OF.094.1123 czy aktualizować no i potwierdziłem że nie
Comment
-
Zamieszczone przez djoaza Zobacz postaTeż tak miałem ale kliknąłem tak
czy trzeba klikać do skutku
Comment