Hmm.. pewnie nie mamy co liczyć na załatanie tej dziury.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
chciałem zainstalować nowe mapy są już 2018[nie pierwszy raz je robiłem] podczas instalacji która ruszyła już w aucie system się zaczął restartować i potem są tylko małe czcionki na wyświetlaczu nic nie szło zrobić zadzwoniłem do dealera umówili pojechałem, walczyli z tym ponad 4 godziny i stwierdzili cały connect do wymiany zadzwonią jak uzgodnią z centralą wymianę, cała reszta działa tylko ta nawigacja nie , dla jednego programu wymiana śmieszne zastanawiam się co dalej
Comment
-
Weź tylko pod uwagę, że dostaniesz stację po regeneracji (wymieniali mi już 2 razy). Teraz pomiędzy ekran dotykowy a wyświetlacz wchodzą drobinki i kurz, jakby był nieszczelny.Last edited by czterolistny; 19-09-2017, 14:50.
Comment
-
masz racje tak bym dostał używaną,wczoraj poszukałem w internecie i pod filmikiem youtube honda plaza pan Dobrzański jak instalować aktualizację pod filmem ma wpis jak ten problem białego ekranu rozwiązać,usunołem program garmin przywróciłem ustawienia fabryczne dalej biały ekran był z tą drobną trzcionką, udało mi się w śród tej drobniny znaleźć aktualizuj ,wsadziłem palucha z aktualizacją i ruszyła ,mapa działa mapy 2018 są, zadzwoniłem do serwisu że mapy zrobiłem i jest to do zrobienia o czym honda plaza wie oni chyba nie, powiedzieli że mój connect już przyznany wart 15 tys.powiedziałem odmówcie ja nie będę wymieniał ,z tym kurzem to znany problem ja go nie mam, nakleiłem folie ochronną, wgrałem sobie też gogle maps,youtube i bsplayera wszystko ładnie śmiga ,a po wymianie może różnie by było,pozdrawiam.Last edited by megipan; 19-09-2017, 19:25.
Comment
-
Hej,
Orientuje się ktoś, którą wersję RC instalują obecnie w serwisach? Ja zatrzymałem się na 6.1. Na XDA donoszą, że w nowych autach preinstalowane jest RC7 z zablokowaną opcją wgrywania appek naszym sposobem. W piątek jadę na przegląd i zastanawiam się czy podnosić swoje RC5.
Wysłane z mojego LG-H840 przy użyciu TapatalkaSunday Driver
Comment
-
Zamieszczone przez mehau Zobacz postaHej,
Orientuje się ktoś, którą wersję RC instalują obecnie w serwisach? Ja zatrzymałem się na 6.1. Na XDA donoszą, że w nowych autach preinstalowane jest RC7 z zablokowaną opcją wgrywania appek naszym sposobem. W piątek jadę na przegląd i zastanawiam się czy podnosić swoje RC5.
Wysłane z mojego LG-H840 przy użyciu Tapatalka
Jak masz RC 5 to mozesz aktualizowac maxymalnie do RC 6.1 (z Twojego wpisu trudno wywnioskowac jakie RC masz zainstalowane).RC 7 jest jak na razie tylko w nowych autach i faktycznie jak pisza w innych forach nie ma mozliwosci instalacji dodatkowych apek
Comment
-
Na XDA ktoś wrzucił zdjęcie z HRV andka 4.0.4 prawdopodobnie RC7 i wygląda to jak w Civicu X android 4.2.2, możliwe, że nowa wersja RC7 to jest to samo co w nowym Civicu tylko na 4.0.4 i jest możliwość instalowania aplikacji tylko innym sposobem. https://www.civicforum.pl/showthread...i-Ukryte-Opcje
Comment
-
Connect + a automapa
Witam wszystkich.
Może komuś udało się zainstalować automapę? Jeżeli tak to proszę o pomoc. Oryginalne NAVi zaczyna mnie wkurzać. Dla testów pojechałem jak chciał (znając miasto oczywiście) tego się nie da opisać, co chwilę zmienia zdanie, przelicza, wyznacza inny kierunek. Co by było gdy byłbym w obcym mieście?
Pozdrawiam wszystkich.
Comment
Comment