Zamieszczone przez pawcio-203
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Last edited by magda2015; 14-04-2017, 10:15.
-
Connect w X chyba jeszcze czeka na "swojego" S_Mike'
Ale podobno bez problemu współpracuje ze smartfonem więc pewnie ciśnienie na odblokowanie systemu będzie mniejsze.
Tak czy inaczej gdyby w IX nie było możliwości obejścia zabezpieczeń to pewnie bylibyśmy skazani na masową wymianę Connectów na coś bardziej otwartego (niektórzy z kolegów w desperacji już tam coś planowali...). Pewnie w końcu kiedyś dojdziemy do bariery związanej z archaiczną wersją Androida ale na razie pozostaje się cieszyć możliwościami HC!był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
sigpic
http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic
Comment
-
Zamieszczone przez mradam3 Zobacz postaKurde. Tyle się naczytałem tj. jak wgrywać apki itd. itp. a tu kicha. Kupiłem nową Hondeczkę i niestety moja nabyta tu wiedza na nic się zda
Comment
-
Dzisiaj miałem wgrywaną aktualizację w Honda Plaza. Stał się cud - działa MirrorLink z moim Galaxy A5(2016). Co prawda jeszcze nie bawiłem się dłużej, ale Sygic Car(wersja demo) ruszył.
Może ktoś podpowiedzieć jak ustawić w Honda Permission parametry dla Torque, żeby było słychać np. radio/muzykę z USB w tle?
Comment
-
Comment
-
Zamieszczone przez kristofer55 Zobacz postaCo daje aplikacja Torgue? Jakieś dodatkowe odczyty z czujników? Coś trzeba dokupić do obd?
Comment
-
Zamieszczone przez kristofer55 Zobacz postaA możesz napisać jakie ciekawe dodatkowe wskaźniki masz odczytywane które mogą się przydać?
Comment
-
Brak ikonki honda permissions
Witam,
Po resecie do ustawień fabrycznych zniknęły wszystkie do tej pory zainstalowane aplikacje, nie ma możliwości zainstalowania czegokolwiek - wyświetla się "zainstaluj" na szaro i zniknęła ikonka honda permission.
Ktoś z Was spotkał się już z taką sytuacją?
Comment
-
tak, pobrałem z tej lokalizacji:
Hope someone can help. This year, Honda released the Honda Connect system in their cars, the system runs on the Ice Cream Sandwich 4.0.4 platform (yeah old I know) although it appears to be completely locked down, no Play store available! You...
connect widzi tą aplikację, ale nie chce jej zainstalować - "zainstaluj" na szaro
Comment
Comment