Jestem na jutro umówiony na zamianę softu - zobaczymy może coś pomoże. Muzyki i radia prawie nie słucham bo nonstop na telefonie, ale prawdą jest że wiekszość samochodów teraz nie gra.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Maccan Zobacz postaJestem na jutro umówiony na zamianę softu - zobaczymy może coś pomoże. Muzyki i radia prawie nie słucham bo nonstop na telefonie, ale prawdą jest że wiekszość samochodów teraz nie gra.
Pozdrawiam
Comment
-
Zamieszczone przez brumzium Zobacz postaa jak przypisać dany numer stacji do konkretnej jak mam listę tych stacji i większość nie ma przypisanego numerka?
Comment
-
Zamieszczone przez CityMatic Zobacz postaNapisz jak poszło, ja mam tylko wrażenie że nie wykasują Ci całości tylko zaktualizują już istniejący. A może być tak, że to coś poważniejszego i trzeba będzie wymienić jednostkę audio
Pozdrawiam
Comment
-
Zamieszczone przez Maccan Zobacz postaNiestety muszę zawieść samochód na cały dzień. Pół dnia to za mało żeby była pewność ze uda się uaktualnić. Podobno wszytko idzie on line.
Tak jak pisałem wcześniej, trzeba pewnie usunąć wszystko i od nowa wgrać oprogramowanie
Comment
-
??? Ale to jakaś paranoja... co oni będą cały dzień tam robić...?............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz posta??? Ale to jakaś paranoja... co oni będą cały dzień tam robić...?
Comment
-
Jak działa to sie nie spiesz, skoro na razie żadnych nowych funkcji nie uzyskasz.............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Hmmm, ale skoro jednym działa a innym nie, to chyba raczej problem sprzętowy a nie softwareowy?Czerwony Civic UFO 1,8 FK2 MY2007 -> http://www.civicforum.pl/showthread....ack-FK2-by-Pik
Czerwony Leon Cupra 2.0 5F MY2016 -> http://www.civicforum.pl/showthread....-Leon-Cupra-5F
Comment
-
Ale wersje softu i ich stabilność najwyraźniej różne...............................C I V I C
.
.
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaAle wersje softu i ich stabilność najwyraźniej różne...) ale jak czytam na różnych forach to lubi się zawiesić - a moja jeszcze nigdy nie zrobiła focha !? więc po co polepszać .....może faktycznie poczekam aż będzie coś więcej.
Mój Connect bez navi20160202_213459.jpg
Comment
Comment