Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spryskiwacz - sygnalizacja poziomu płynu w spryskiwaczu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

...Ty jesteś moderatorem, Ty rządzisz... Skoro ton wypowiedzi uraził Ciebie - kara była słuszna, przepraszam. Co do multikont....(?) nie wdaję się w prawne dywagacje, bo mnie zbanujesz i tyle... Przecież to Twoje zasady.... takie tylko małe ale.... Jeżeli z tego samego IP, a nawet kompa, korzystają 2...3 osoby? to też multikonto? Konto zakłada komputer/ruter czy może człowiek?
    Jeżeli uraziłem, to przepraszam... Oczywiście mój ton wypowiedzi nie będzie już nigdy niewłaściwy
    Pozdrawiam.

Comment

Luuzak, wyluzuj, serio. Spełniłeś zalecenie i na tym temat zakończmy.

Comment

:-) ok pozdrawiam

Comment

Zamieszczone przez konradesz Zobacz posta
          W moim HB 5d 2013 wersja Sport nie ma ani bagnetu, ani zabezpieczenia na korek,jest za to czujnik wskazujący niski poziom płynu. Mega niedopatrzenie ze strony producentów. Może jednak ktoś z Was wie, czy nie ma jakiegoś zamiennika na podobny koreczek lub czy nie dostałbym oczywiście za dodatkową opłatą podobnego, niezwykle istotnego elementu wyposażenia w ASO? Gdy tylko po raz pierwszy nalewałem płyn do zbiorniczka, przeraził mnie fakt, że nie ma takiej protekcji dla tej części. U samochodzie mojej dziewczyny, też Hondzie, tyle,że sedan 2008 rok jest element uniemożliwiający ucieczkę korka.
          W mojej HB 5d 2016 wersja Sport jest tak jak u ciebie. Dołożyłem do korka przeźroczystą rurkę PCV średnicy 6mm i długości około 30 cm (tak by sięgała dna zbiornika płynu) i teraz mam wizualną kontrolę poziomu a i korek trudno zgubić.
          Last edited by adamus10; 02-11-2020, 20:23.

Comment

A czy ktoś próbował zamontować spryskiwacze mgłowe do spryskiwania przedniej szyby? Np pasują jakieś dysze mgłowe od jakiegoś innego modelu samochodu plug & play? Na przygkładzie np astry g gdzie pasują dysze spryskiwacz od insigni? Mniej płynu się wtedy zużywa i moim zdaniem lepiej pokrywa płyn przednia szybę.
            MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

Working...
            X