Pizzecie o konserwacji, ale ja ze saojego doswiadczenia nabytego na seacie toledo (rdzewiały mocniej i szybciej niz mazda a co dopiero honda) mogè napisać, że nawet podstawowe odcięcie dopływu wilgoci i powietrza do lekko złapanego rdzą podwozia mocno powstrzymuje jej rozwój.
Jak nie jesteś w stanie zrobić profesjonalnie oraz zapłacić połowy wartości auta, to dlaczego dla siebie nie sprobować ?
Sam się zastanawiam nad swoją hondą, czy jej bitumexem dachowym nie farbnąć w gorące lato bo mam zamiar córce za kilka lat przekazać auto na pierwsze po zdanym prawku (jesli zda).
Jeszcze tarcze i klocki z tyłu zrobię i sprzęgło i te 3 lata dojeździ.
Tak, że dobry bitum nie jest zły, ale luźną rdzę trzeba wyczyścić i na suche podłoże nakładać.
Jak nie jesteś w stanie zrobić profesjonalnie oraz zapłacić połowy wartości auta, to dlaczego dla siebie nie sprobować ?
Sam się zastanawiam nad swoją hondą, czy jej bitumexem dachowym nie farbnąć w gorące lato bo mam zamiar córce za kilka lat przekazać auto na pierwsze po zdanym prawku (jesli zda).
Jeszcze tarcze i klocki z tyłu zrobię i sprzęgło i te 3 lata dojeździ.
Tak, że dobry bitum nie jest zły, ale luźną rdzę trzeba wyczyścić i na suche podłoże nakładać.
Comment