Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nowa Honda elektryczna na 2020

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Znalałzem jeszcze taki artykuł:

Hondę czeka prawdziwa rewolucja. Takahiro Hachigo, szef japońskiej koncernu szykuje nie tylko ostre cięcia w gamie, ale zapowiada także znaczne skrócenie czasu przygotowywania samochodów nowej generacji. Cel jest jeden – poprawić wydajność produkcji firmy.

Nie wiem sam co o tym myśleć. Honda ma i tak bardzo mała ofertę - nawet patrząc na top w skali globalnej. A tu pisza jeszcze o uszczupleniu. I zmniejszeniu ilości wersji i wyposażenia. Nie wiedziałem, że można to jeszcze bardziej zmniejszyć Za pięć lat albo będziemy kupować Civica Type R albo Civica Comfort...

Comment

Honda zaprezentowała światu najnowszą wersję płyty podłogowej zaprojektowanej specjalnie pod kątem elektrycznego modelu „e”.

I nowa podłoga. Specjalnie do tego modelu. Fajny wózek będzie do miasta

Comment

Zamieszczone przez chromaticall Zobacz posta
        Fajny wózek będzie do miasta
        Oj tak

Nowy materiał - https://www.youtube.com/watch?v=pEKq8jmckz0

Comment

Kolejna relacja i kolejne zachwyty:
          It's a miracle the Honda E is even here, considering how much Honda seemed to hate electric cars. And yet, here I am in Valencia, Spain, ready to drive this adorable EV, which is slated to go on sale in summer 2020 in Europe and Japan only. Until recently, Honda (along with Toyota) has focused on hybrid and hydrogen cars, while ceding the EV market to Tesla and others. However, a maverick gang of Honda engineers convinced management to build the Honda E. They even kept the design pretty close to the Urban E concept it's based on, right down to the wild futuristic interior. And it paid off. The compact EV's retro-cute je ne sais quoi has grabbed the attention of car buyers and EV fans of all stripes. Now, all that remains is to see if it's as fun to be in and drive as it looks.

Bedzie hicior!

Comment

Ale pojechali z ceną Hondy E. https://motoryzacja.interia.pl/wiado...ny,nId,4864729

Comment

Wnętrze tego mini elektryka nie przymierzając jak w lokomotywie
              To ciekawe ile będzie kosztował elektryczny e-Civic w full wersji? 200k, a mocniejsza wersja 250k?
              A Tajper?

Comment

Po na ogol bardzo pozytywnych opiniach pismaków i tytułach i nagrodach, niekoniecznie idzie za tym sprzedaz.
                Najwyrazniej dla kupujacych w zasadzie dwie jedyne wady wymieniane w testach zniechecaja do zakupu. Cena i zasięg.

I jako ciekawostka, jedna z przyczyn sukcesu aut elektrycznych w Norwegii
                U nas e i CTR kosztuje ok 160k.
                W Norwegii e kosztuje ok 110kPLN a CTR 250k.

Comment

O ja jebiu

Zawsze byłem ciekawy, jak wyglądałaby deska w Żuku skrzyżowana z Androidem.

000AQ8W0KS7NOHDD-C122-F4.jpg

Nie, no sorry, jak się to komuś podoba, ale po prostu padłem.

Comment

W Krakowie juz jest

Comment

Zamieszczone przez PrimoGhost Zobacz posta
                      O ja jebiu

Zawsze byłem ciekawy, jak wyglądałaby deska w Żuku skrzyżowana z Androidem.

[ATTACH=CONFIG]55312[/ATTACH]

Nie, no sorry, jak się to komuś podoba, ale po prostu padłem.
                      Deska faktycznie masakra

Comment

To wozidełko jest w cenie najnowszego Tajpera. Masakra po raz drugi

Comment

Autko fajnie wygląda, ten styl retro akurat na +, ale z takim zasięgiem to nie mają czego szukać, nie wiem jak Honda mogła wypuścić to auta z takim zasięgiem...

Comment

to jest auto typowo do zastosowan miejskich, pod tym wzgledem zasieg jest w zupelnosci wystarczajacy: w dzien dojazd do biura i powrot, ewentualne zakupy po drodze, ladowanie w nocy (lub na parkingu podczas pracy). sprawdzi sie jako drugie auto w rodzinie. do podrozy zdecydowanie nie, ale taka jest filozofia tego konkretnego produktu. czy sie sprawdzi? czas pokaze, ale poki co szalu nie ma jak juz ktos wspomnial na podstawie wynikow sprzedazy...

Comment

Tylko trochę drogi ten mini autobusik

Comment

Brzydki, drogi, marny zasięg.
                                Czarno to widzę...

Comment

Working...
                                X