Ot patrz się jak Putin dba na Ukrainie o bezpieczeństwo. Tam czołgami jeżdżą. Wiem ze większy samochód jest bezpieczniejszy i większą szansa przeżycia. Tyle że wychodząc z tego założenia bmw7 może zapindalac po mieście a ty jedz 20km/H bo masz mniejszy samochód. Toż to nie dżungla. Schodzimy trochę z tematu dyskusji Ja jedynie podważa opinie Glosimy odnośnie tego ze to kierowca ma myśleć a nie samochód. Bo jestem więcej niż pewien ze głupek to i w czołgu siebie albo kogoś zabije. Gdzieś Rambo wrzucał info odnośnie zmiany przepisów w związku z czujnikami ciśnienia opon i tak jak Alix napisał
jestem zdania że cały ten downsizeing to tylko kwestia kasy. Tak jak
ostatnie regulacje odnośnie mocy odkurzaczy. Wprowadza się regulacje tylko po to aby komuś nabić sakwy. W przepychaniu aut licznymi pierdolami jest podobnie i takie samo zdanie mam na temat wszelkiej maści hybrydyzacji. Koszt eko jest nie współmiernie duży do wymiernych efektów.
jestem zdania że cały ten downsizeing to tylko kwestia kasy. Tak jak
ostatnie regulacje odnośnie mocy odkurzaczy. Wprowadza się regulacje tylko po to aby komuś nabić sakwy. W przepychaniu aut licznymi pierdolami jest podobnie i takie samo zdanie mam na temat wszelkiej maści hybrydyzacji. Koszt eko jest nie współmiernie duży do wymiernych efektów.
Comment