Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

LPG przy 250 tys km?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

43 tysie. Hmmm ludzie nie przestaną mnie zadziwiać. Może naprawi licznik i pchnie gdzieś dalej? Tak czy owak gratulacje.

Comment

Na 100% handlarz skreci licznik na jakies 70 tys i pchnie na Otomoto za 48 tys jako UNIKAT, PEREŁKA , SZYBY W PRĄDZIE - no tylko książkę serwisową zgubił biedaczysko.
      Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Robert wrzuć w razie czego jakieś znaki charakterystyczne żeby zobaczyc za ile auto pójdzie jak ktoś namierzy na handel
        Moja es-ka http://www.civicforum.pl/showthread....ivic-ES7-D16V1 AVE T27 http://www.civicforum.pl/showthread....561#post372561

Comment

Fura ożeniona, brama zamknięta, psy spuszczone .
          Wrzuć VIN to może ktoś namierzy w ogłoszeniach internetowych.

Comment

Auto nietuningowane/niezmieniane ale ma jeden znak charakterystyczny.
            Fotel pasazera z tyłu ma małą plame na dole chyba od farby olejnej (ciemno brazowa). Probowalem usunac ale sie nie dało.
            Pedały mocno zniszczone. Jak handlarz nie dolozy nakładek to od razu widać.
            A moze naprawde dla żony kupował

Comment

Wrzućcie VIN tego auta - jak ktoś będzie szukał przez google to znajdzie przebieg Mirkom oszustom mówimy głośnie NIE.

Co do przebiegów... eksploatuję kilka aut.
              Mazda 6 - 2004 rok przebieg 107 tyś (LPG)
              Honda civic 2008 rok - 84 tyś
              i Dacie Logan Van 1,6 2012 rok przebieg 310 tyś (LPG)

Comment

I jak ta Dacia sie sprawuje przy takim przebiegu ?
                Jest ok czy jednak szrot jak ludzie mówią ?
                Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Dacię kupiłem w październiku 2014 jako auto 2 letnie. Po 2 letnim leasingu. Sprzedawał je salon Renault-Dacia. Auto było po przeglądzie i serwisie w ASO całkowicie sprawne z przebiegiem na liczniku 303 tyś km.
                  W rozmowie z mechanikami stwierdzili że nie wiedzą dlaczego ale jest w niesamowicie dobrym stanie jak na to co widać na liczniku.
                  Zaryzykowaliśmy kosztowała 45% nowej.
                  W tej chwili ma 310 tys km. Stan wręcz idealny zużycia oleju od zmiany na razie nie ma. Zapala od dotknięcia i jeździ jak nowe.
                  Aż czasem nie wierze w ten przebieg.
                  Nigdy nie nazwę Dacii szrotem. Nie ma w tym komfortu ale spełnia swoje zadanie.
                  Fabryczne LPG sprawuje sie bardzo dobrze.
                  Last edited by jaskul; 10-04-2015, 21:38.

Comment

Kupiłem Astre 1.4 turbo z fabrycznym LPG. 140 kucy.
                    Energy - kompletnie wyposazona za 70 tys. 2015.

Zobaczymy jak sie bedzie sprawdzac

Comment

Odebrales juz ? Z checia bym zobaczyl jak to jezdzi na LPG z tym silnikiem.

Comment

Ja piszę się na pierwszą jazdę próbną.A tak na poważnie jak będziesz miał czas to napisz co i jaką instalkę tam wsadzili. Bezawaryjnej i szerokiej drogi życzę.

Comment

Odbieram za 4 tygodnie.
                          Instalacja fabryczna zintegrowana z autem. Czyli osobny wskaznik baku w zegarach itd.
                          Zadne montaze u dealerow.

Bylem blisko ulubionego Lancera ale ta Astra bardziej nowoczesna i silnik o wiele lepszy od tego 1.8 z Mitsu.

Comment

Jechałem taką astrą na PB....istna rakieta w porównaniu do cifa 1.8 IXg, moment i elastyczność sprawia niesamowitą radość. Ciekawe jak to będzie latało na lpg. Czekamy na recenzje bo sam przymierzam się do takiego opla

Comment

Opelek bardzo fajny Dynamika bardzo dobra. Turbina ładnie pcha auto do przodu. Miła odmiana po Civiku 1.4
                              Spalanie ok. 9-10 l LPG.
                              Bałem sie wagi auta, w testach wszyscy dziennikarze na to narzekali ale rzeczywistosc jest lepsza niz przewidywalem. Auto jest całkiem zwinne w miescie i stabilne w zakretach.
                              Słaba widocznosc trochę. W srodku jest sie mocno zabudowanym podobnie jak w Civiku. To nie komfort otwartego Lancera.
                              Zawieszenie dosc komfortowe pomimo kol 17 na profilu 50.

Dam mu jeszcze chwile czasu na dotarcie i w lipcu sprawdze co potrafi na torze te 140 koni
                              Zmieniac nic raczej nie bede bo zainwestowalem sporo kasy w Lancera w maju. Po cichu licze na przekroczenie 300 koni

Comment

Working...
                              X