Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przewóz rowerów Civic X Sport/Sport+

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Hej, Powiedz mi co to za model i jak sprawuje się ten bagażnik, czy jest stabilny i czy dobrze trzyma rowery.Szukam coś na tylną klapę niedługie dystanse do max 70km

Comment

Kup w Rameder bagażnik rowerowy do montażu na klapie tylnej Menabo Stand Up 2 w wyjątkowo korzystnej cenie! ☆ Klapa tylna do bagażnika rowerowego ☆ HONDA CIVIC X liftback ☆ Menabo >> DO ARTYKUŁU

Bagażnik do HB X na tylną klapę, tylko nie wiadomo czy pasuje bo jak pisze producent:
      Należy również uwzględnić właściwości Państwa modelu CIVIC X liftback marki HONDA w obszarze montażowym F.LLI Menabo Stand Up, ponieważ np. spojlery dachowe, spojlery tylnej klapy lub listwy ozdobne na tylnej klapie mogą utrudniać optymalne zamocowanie bagażnika, powierzchnia tych elementów może zostać uszkodzona lub zamontowanie bagażnika może nie być w ogóle możliwe.

Comment

Ja nabyłem bagażnik dachowy Cruz plus uchwyty Thule i bardzo sobie chwalę. Na razie żadnych problemów, no ale wożę dwa stosunkowo lekkie rowery i nie przekraczam 100 km/h, tak na wszelki wypadek.
        Sartek

Były: Honda Civic Type-S Plus 1.8 MT 2010 (VIII gen); Honda CR-V 2.0 MT Lifestyle 2013 (IV gen)
        Jest: Honda Civic 1.5T MT Sport Plus 2018 (X gen)

Comment

Pierwsza trasa ponad 500km autostradami oraz drogami wiejskimi z kocimi łbami, prędkość momentami ok 170km/h. Puki co wszystko Ok.20200609_170726.jpg

Comment

Zamieszczone przez sartek Zobacz posta
            Ja nabyłem bagażnik dachowy Cruz plus uchwyty Thule i bardzo sobie chwalę. Na razie żadnych problemów, no ale wożę dwa stosunkowo lekkie rowery i nie przekraczam 100 km/h, tak na wszelki wypadek.

Jakby ktos szukał to znalazlem oferte Cruz airo dark:

OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
            4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
            Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Zamieszczone przez russso Zobacz posta
              Pierwsza trasa ponad 500km autostradami oraz drogami wiejskimi z kocimi łbami, prędkość momentami ok 170km/h. Puki co wszystko Ok.[ATTACH=CONFIG]53295[/ATTACH]
              To jest Cruz? Dalej żadnych problemów?
              Zachwycony sport plusem, zamówiłem go po wstępnym sprawdzeniu w necie, ze da się na nim wozić rowery. Teraz czytam i widzę, że jednak to nie jest takie oczywiste - tu jakaś wgniotka na dachu, tam inny problem.

Comment

Cześć, zastanawiam się nad lekkim modem do mojego Civica. Znalezione u fanów w USA, wygląda dobrze i według komentarzy spełnia swoje zadanie. Czy ktoś z was próbował czegoś takiego w swoim egzemplarzu? Chciałbym przewozić z tyłu sur-rona x bee.

Link do moda:

Comment

Working...
                X