Czekam więc na erratę w kolejnym numerze, zadzwon jeszcze na fali od razu do władz UE żeby nie przesadzali z normami emisji, bo to też trochę fail się już robi...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rozwój firmy Honda
Collapse
X
-
............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
-
Czy ktoś umie wyjaśnić o co kaman ? Na żywo nie widziałem ale na zdjęciu kojarzy mi się ze 126p do którego nie mam zamiaru wracać.
https://global.honda/newsroom/worldnews/2020/202011.html
202011_01.jpg
Comment
-
Zamieszczone przez lybra Zobacz postaCzy ktoś umie wyjaśnić o co kaman ?
pracowal m.in. dla bmw i ferrari, wiec chyba sie zna. porusza zagadnienia czysto stylistyczne, zasiegiem sie nie zajmuje
Comment
-
Obejrzałem jeszcze inne recenzje m.in. z Honda Plaza i dopiero zauważyłem te ukryte tylne drzwiPoza tym jak stanie przy nim człowiek to widać jego prawdziwy rozmiar. To zdecydowanie nie współczesny maluch typu fiat 500 tylko coś a'la Zoe w lepszym hondowskim wydaniu. Ale muszę to jeszcze zweryfikować na żywo. Ktoś już macał ?
Comment
-
-
Nie wiedziałem gdzie o tym napisać, jak nie tu to funkcyjni przeniosą do innego działu.Dzisiaj w ASO odniosłem wrażenie że sprzedaż Hond idzie całkiem dobrze. Odwiedziłem tylko jedną część parkingu ASO i były tam przygotowane (zapewne zamówione) ofoliowane trzy sport plusy i trzy R-Type w tym jeden typek sport line. A to był tylko fragment parkingu. Od razy przypomniało mi się jak kolega katana polował na typka sport line (też się nad nim zastanawiałem) ale były z kupnem problemy. Teraz widać sytuacja się zmieniła. No i na żywo pooglądałem Hondę E. Wygląda znakomicie. Naprawdę piękne autko. Tylko wiadomo cena i zasięg
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaNie wiedziałem gdzie o tym napisać, jak nie tu to funkcyjni przeniosą do innego działu.
Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaNo i na żywo pooglądałem Hondę E. Wygląda znakomicie. Naprawdę piękne autko. Tylko wiadomo cena i zasięg), oczywiscie na wyrost bo malo kto to auto ogladal na zywo, nie mowiac o wrazeniach z jazdy na ktore caly czas czekam (moze ktos juz jechal i zechce sie podzielic)?
cena faktycznie masakra, a zasieg jak na zalozone zastosowanie (autko miejskie, glownie na dojazdy do pracy i na zakupy) zupelnie wystarczajacy IMHO.
Comment
-
Japońce chyba pozazdrościły Muskowi.
https://global.honda/newsroom/news/2021/c210614eng.html
c210614eng_01.jpg
c210614eng_02.jpgLast edited by lybra; 02-07-2021, 15:12.
Comment
-
-
No dobra, a gdzie ta najfajniejsza wersja 2.0T z 10-biegowym automatem jak dotad???............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Na zdjęciach mnie rozczarowuje, szczególnie środek. Z zewnątrz nowy Civic jak krewny BMW a nowy Accord jak krewny Seata.
Ale co do wizji aut autonomicznych widzę, że rozsądnie przewidują przyszłość bo na 2050 planują auta inteligentnie asystujące kierowcę a nie go wyręczające :
https://global.honda/stories/020/?from=newsroom_stories_area
main.jpgLast edited by lybra; 15-11-2022, 20:55.
Comment
-
Comment
-
Comment