Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Na co do kina?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• @jolutek. film sausages party wedlog mnie jest czarna komedia, I takie filmy trzeba lubiec, widzialem urywki I poczytalem I posluchalem ludzi co ogladali o ten film wiec dlatego tak swtwierdzam, mam sobie zamiar go obejrzec w przyszlym tygodniu

wczoraj na TVNie (chyba) jedna z ciekawszych odskoczni leciala po meczu Polakow, a byl to TRON - legacy, film mily do obejrzenia ( z 10razy minimum ogladalem ) no I znow zaiskrzyly zebatki w czasce, a jak bym tak tlo do akwarium ktore posiadam bym zrobil w tematyce TRONa ? trzeba pomyslec
    Moja dzika czeresnia

Comment

• Ciekawe jak Amerykanie zinterpretują klasykę Anime: https://www.imdb.com/title/tt1219827...m_hp_cap_pri_2
      ............................C I V I C
      .. generacje . wersje usportowione ..silniki
      . .
      Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Ja czekam na Assassin's Creed i Mileczenie, oba trafią do kin w grudniu.

Moja

Comment

• Alix. Oby niewyszlo jak z dragon ballem

Assasin tez mozna ogladnac sobie. Nigdy niebylwm fanem tej gry.
          Moja dzika czeresnia

Comment

• No i 4dni temu zajrzalem do kina na rouge1.

Powiem tak. Jezeli spodziewacie sie jedi walczacych to sie zawiedziecie.
            Ale film pierwsza klasa.
            Fajnie jest pokazane co sie dzialo miedzy lll a lV z trylogii.
            Wiecej nienede opowiadac. Odczekam. Ale bardzo polecam
            Moja dzika czeresnia

Comment

• Zamieszczone przez MrTiiT Zobacz posta
              Wiecej nienede opowiadac
              I dobrze, jutro idę

Bez względu na to co będzie, Star Wars to już obowiązek
              Pozdrawiam Czarodziej
              Mój Szogun

Comment

• Ja idę z synem jutro chyba Gwiezdne Wargi obowiązkowo w kinie, prawie od zawsze (od premiery 6tki przed laty bylem na wszystkich w kinie)
                . .
                Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Film zaliczony, inny klimat niż dwie pierwsze trylogie, inny niż poprzedni, ale fajny.
                  Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
                  (od premiery 6tki przed laty bylem na wszystkich w kinie)
                  Ja również jak pojawia się film, który chcę obejrzeć idę do kina, dopiero potem w domowych pieleszach, ale nie wiem czy to się nie zmieni. Od dwóch lat nie chodzę na 3D, okulary zryte totalnie, a kilka razy trafiłem na rozsynchronizowaną kopię, albo czegoś tam nie ustawili. Wczoraj na filmie, to już zwątpiłem czy mi wzrok siada, czy kopia jest tak fatalnej jakości... tylko litery dialogów były ostre i czytelne. Reszta jak ze starego VHS
                  Pozdrawiam Czarodziej
                  Mój Szogun

Comment

• Ja też raczej już nie chodzę na 3D, jakość obrazu jest na tyle gorsza od normalnego filmu, że się odechciewa.
                    . .

Comment

• Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
                      Ja też raczej już nie chodzę na 3D, jakość obrazu jest na tyle gorsza od normalnego filmu, że się odechciewa.
                      3D lubię od czasu do czasu w domu, dobre TV, dobre źródło, dobry plik i jest fajnie Zrobię sobie zaciemnienie i mogę odlatywać nikt mi obok nie śrutuje popcornu i nie siorbie coli z kubka
                      Pozdrawiam Czarodziej
                      Mój Szogun

Comment

• Ja osobiście też wolę inne dźwięki typu "popcorn", takie bardziej z wydechu:

Last edited by Alix; 21-12-2016, 15:22.
                        . .

Comment

• Ten Lambo tak wyję, że mi się śmiać zachciało . Jakbym słyszał jakąś rozwydrzoną nastolatkę

Bardziej mi się podoba Brabus - https://youtu.be/a1zlqU9wBZQ?t=2m52s

Moja

Comment

• Merce zawsze mają pięknie skomponowane wydechy, czy to od Brabusa czy od AMG...

Dzisiaj po Gwiezdnych. Nooo pozytywny film, wszyscy zginęli. Efekty fajne. O mocy nic, rozwoju historii niewiele. Oglądało się fajnie, ale nie mam napędu obejrzenia tego jeszcze raz. Czekam na 8ke. I na parę innych (w tym kolejny Alien!!!):

. .

Comment

• "Pasażerowie" zaliczeni. Mimo iż film osadzony w scenerii science fiction, to śmiało można żonkę pod pachę i do kina. Jest trochę akcji, jest trochę dramatu, jest i wątek miłosny, są i efekty. Fabuła też fajna. Polecam
                              Pozdrawiam Czarodziej
                              Mój Szogun

Comment

• Wybierałem się ,ale akurat z praca mi plany powaliła na łopatki.Jak już będę wolny,to akurat tego dnia fdilm znika z repertuaru.Załuję że jest czego żałować

Comment

Working...
                                X