witam,na co warto isc teraz do kiina?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Na co do kina?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zamieszczone przez hubi-R Zobacz postaCo jest nie tak z tymi ślubami?Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
-
Jak ktoś lubi braci Coen, to polecam "Prawdziwe Męstwo", właśnie jestem świeżo po.
"Skyline" za to odradzam, bo nudy straszne, chociaż się ładnie motoryzacyjnie kojarzy.
Last edited by login; 09-02-2011, 22:31.
Comment
-
Na co do kina?
Definitywnie polecam KARBALA - mega dobry film. Wprawdzie w aktualnym klimacie polityki globalnej, ale mimo wszystko trzyma. Zresztą ostatnie tematy w Polskich filmach sensacyjnych i dramatach są w porządku. Przytoczę tylko SĘPA, RÓŻE, BOGOWIE - wprawdzie z kilku ostatnich lat ale zaczynam naprawdę doceniać Polską kinematografię.
Comment
-
Ja lubię Bonda i zawsze lubiłem ( czasami te starsze filmy bawiły mnie do łez) no może poza tymi w których występował George Lazenby i Timothy Dalton ( nie trawie ich jako agentów 007). Dla mnie to typowa rozrywka z fajnymi aktorami, autami i pięknymi widokami, w niektórych miejscach gdzie był kręcony Bond sam byłem.
ps. Adaszek jeśli lubisz filmy takie jak "Pilecki" czy fantastyczna i przejmująco smutna "Róża" to polecam "Obławę" z M. Dorocińskim i młodym Stuhrem oraz"Generała Nila" Ryszarda BugajskiegoLast edited by MarcelWro; 24-10-2015, 21:00.
Comment
-
Zamieszczone przez elmer32 Zobacz postaDzisiaj z dziećmi zaliczyłem premierę bajki "Hotel Transylwania 2". Dzieciom się podobało więc z ręką na sercu można zabrać swoje pociechy na seans.
Wysłane z mojego GT-I9515
Comment
Comment