Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Na co do kina?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Nowego Aliena widzieliście?

Moja

Comment

• Widziałem. Nie żebym był malkontentem, bo wielu opluwalo Prometeusza, który mi się całkiem podobał, ale ta część to już blockbuster, a nie kontynuacja mrocznego kultowego Science Fiction. Ekipa wychodząca na nieznaną planetę bez masek? Babka strzelająca do butli gazowych? Calujace się i grające na flecie męskie androidy? Obcy rozwijajacy się w parę minut? Sorry ja nie daję rady. Absolutnie najgorsza cześć. Wszystko to co mnie interesowało (rasa inżynierów, idea stworzenia Obcego itd.) - wszystko uproszczone i niewykorzystane. Każdy ciąg wydarzeń przewidywalny do bólu. Wielka szkoda. Na tym filmie ani nie poczułem dreszczyku emocji (poza momentem wgryzienia się neomorfa w kobitke w umywalni), ani nie trafiła do mnie nowa pseudogłębia androida-stworcy... Ale warsztat śliczny. Widoki jak to w Obcych nieziemskie!
      ............................C I V I C
      .. generacje . wersje usportowione ..silniki
      . .
      Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Polecam film "Good Time". Przypomina pierwszą część Pushera. Gęsty, nerwowy klimat.

Moja

Comment

• Ja polecam film "Ziemia poza prawem", jest to takie Szybcy Wściekli ale z lat 80, nawet aktor podobny do blondasa.

Comment

Working...
          X