Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdy biznes jest trudny moralnie z pozycji Szefa Sklepu z częściami motozyzacyjnymi.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez TakTyk Zobacz posta
    A ja piszę o danych, które przypadkowo trafiają do firm od klientów, a oni nie mają z tego powodu nagrody.
    Oczywiście rozumiem, ale napisał Pan

Zamieszczone przez TakTyk Zobacz posta
    Tak działa obecnie każda branża. Korzystając z usług Google czy Facebooka też sprzedajemy im dane, a nagrody w zamian nie ma, tylko reklamy i reklamy... I może i mamy im to za złe, ale teraz liczy się tylko data, data, data...
    w odpowiedzi na słowa, że to ode mnie dowiedział się Pan o problemie. Ani Pan w naszej rozmowie telefonicznej, ani goście Pańskiej strony na FB nie są automatycznymi algorytmami analizy danych. To zupełnie inna sprawa. Zresztą, mimo iż to forumowy Hyde Park, to trochę szkoda klawiatury na takie przekomarzanie się, prawda?

Comment

• Zamieszczone przez MiCyran Zobacz posta
      Zresztą, mimo iż to forumowy Hyde Park, to trochę szkoda klawiatury na takie przekomarzanie się, prawda?
      Też wolę przy kawie

Comment

• Zamieszczone przez TakTyk Zobacz posta
        Konsultant z którym rozmawiałeś twierdzi (de facto kierownik handlowców), że otrzymałeś informację o tym, że tłoki w Twoim samochodzie są zoptymalizowane pod kątem zmniejszenia oporów, ale nie uzyskałeś ich numerku katalogowego. Czy to nie jest prawda?
        Z tego co ja zrozumialem to ten Pan powiedział że nie może sprawdzić jakie mam tłoki ale mam kupić nowe tłoki z pierścieniami. Chyba że czegoś nie zrozumialem.

Zamieszczone przez Grzechu Zobacz posta
        Czyli wymiana oleju co 6-8tys. km. I olej o niskim parametrze noack.
        To proszę o propozycje oleju. Olej zawsze wymieniam co 10 tys. W czasie ferii zrobiona trasa 1400 km i brak widocznego obniżenia poziomu oleju na bagnecie.

A tak z ciekawości pytanie do TakTyka. Podobno Honda wypuściła 34.5 tysiąca pojazdów z tłokami o obniżonych oporach pracy (R3), czy wiadomo ile pojazdów z silnikiem 1.8 w ogóle zostało wyprodukowanych w 2012 roku?

Na koniec trochę z innej bajki. Poczytałem posty TakTyka w różnych tematach i doszedłem do wniosku, że jest tu tylko po to żeby lansować swoją firmę i nic poza tym. Nikomu tu jeszcze w niczym nie pomógł i wydaje mi się że powinien zostać zbanowany za zaśmiecanie forum.
        Taka moja mała opinia.

Nie pisz posta pod postem. W ciągu 12 godzin masz możliwość edycji swojego posta i dopisania czegoś.
        Last edited by lukash01; 23-02-2020, 21:03.

Comment

Working...
        X