Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fun Car - radość z jazdy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Joe Zobacz posta
    Inaczej miał bym w garażu kilkanaście samochodów
    Hmm kolega, od którego kupiłem żelazko miał jeszcze wtedy BMW E30, VW T3, Opla Omegę V6, Toyotę Previę (którą chciał zaturbić ) i Civica EK... Teraz sprzedał Previę i Omegę w miejsce Passata V6, natomiast do busa VW T3 załadował wielkie hamulce z Hondy Legend i już kroi miejsce w pace pod V8 od Forda

Da się? Da
    ............................C I V I C
    .. generacje . wersje usportowione ..silniki
    . .
    Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Się ma, się da.

Comment

Zamieszczone przez Joe Zobacz posta
        Się ma, się da.
        Zależy, jak na to patrzeć. To nie jest żaden krezus, a wszystkie Jego auta razem są w sumie warte mniej niż Twój Civic...
        ............................C I V I C
        .. generacje . wersje usportowione ..silniki
        . .
        Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Nie wiem czy kojarzycie event lubleksie klasyki. Przyjeżdza tam taki typek między 40-50 lat uniaczem zrobionym ze szrotu który ma 220 kucy i gubi trakcje na 3 jeszcze :P Silnik turbina blachy typu drzwi itd złom
          Każdy samochód może ładnie wyglądać, wystarczy, że spoczywa w dobrych rękach

Comment

Ostatnio we Francji bylismy 'podpieci' pod klub fanatykow Porsche (zeby pojezdzic po torze - oni cały wynajeli) i z nimi był facet bez nóg. Mial 20 letniego 993, 3.6 turbo zrobione na 490 KM. Mega pozytywny gosc - zajawke miał straszną.
            Na drugi dzien probowalem wyjechac z pit-stopu jego bryka i skapitulowalem. Osprzet jak w F16 - dzwignie, gaz w manetce jak w motocyklu, sprzeglo chyba spiek bo dzialało 0-1.
            Walczylem 30 minut i przejechałem moze ze 20 m kangurami Wieczorem dostałem od niego browara za ambicje, bo ponoc wiekszosc kapituluje po 10-15 minutach a ja byłem mega wytrwały :-)
            Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Pooglądałem (powyższe) i zakres pracy mnie trochę przeraża a raczej to czy ktoś to naprawdę dobrze zrobi.
              Ktoś wie co to za utwór w tle bo całkiem przyjemny dla ucha?

Comment

Ten utwór to chyba https://www.youtube.com/watch?v=OrcBC1AXUJc , bynajmniej tak mi Shazam pokazuje

Comment

Working...
                X