Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy macie wykupione AC na swoja Hondę

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czy macie wykupione AC na swoja Hondę

Tak jak w temacie. Jeśli macie to ile bulicie? Zastanawiam się czy wykupować AC (troche drogie bo nie mam na nie żadnych zniżek) na 4 letnią Hondę. Nie boję sie gradzieży ale tego że moja żonka (mniej ja) ja uszkodzimy. Naprawa troche kosztuje.

ja bym sie nie zastanawial, tylko kupowal, bo potem bedziesz plakal z zona. nie chodzi o to nawet ze sam uszkodzisz, ale bedzie gradobicie, powodz albo ktos ci zahaczy na parkingu i zrobi Ci sie wtedy przykro ://

co to zreszta za koszt w stosunku do ceny auta, ktore jest naprawde mlode?

widze ze kupiles w koncu ta honde? jak wrazenia?
    sigpic

Comment

Wrażenia to dopiero będą
      Liczę na to że kupię tą Hondę. Mam do sprzedania samochód i jak go mi się uda sprzedać do końca tyg. (już mam kupca ale liczę na trochę więcej) to Hondę kupię. Pytam się was bo liczę koszty. wiecie to z OC jakieś min 2tyś rocznie.
      Ale zaczynam się przekonywać do AC. Nie ma co być chciwym bo można wiele więcej stracić.
      Jaką firmę byście polecili aby wykupić AC z OC

Comment

ze swoich doswiadczen to Allianz byl w porzadku cenowo (no i pewna firma), ale jak masz w planach modzenie to pewnie PZU bo tylko tam dodasz graty do wyceny (chyba ze ktos wie o innej??)

bierz AC, rozlozysz sobie na 4 raty i bedziesz mial z bani problem, a przynajmniej bedziesz spokojnie sypial. u mnie na znizkach 60% tez jest 2 kafle i nie marudze :/
        sigpic

Comment

Working...
        X