Tak jak w temacie. Jeśli macie to ile bulicie? Zastanawiam się czy wykupować AC (troche drogie bo nie mam na nie żadnych zniżek) na 4 letnią Hondę. Nie boję sie gradzieży ale tego że moja żonka (mniej ja) ja uszkodzimy. Naprawa troche kosztuje.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czy macie wykupione AC na swoja Hondę
Collapse
X
-
ja bym sie nie zastanawial, tylko kupowal, bo potem bedziesz plakal z zona. nie chodzi o to nawet ze sam uszkodzisz, ale bedzie gradobicie, powodz albo ktos ci zahaczy na parkingu i zrobi Ci sie wtedy przykro ://
co to zreszta za koszt w stosunku do ceny auta, ktore jest naprawde mlode?
widze ze kupiles w koncu ta honde? jak wrazenia?
-
Wrażenia to dopiero będą
Liczę na to że kupię tą Hondę. Mam do sprzedania samochód i jak go mi się uda sprzedać do końca tyg. (już mam kupca ale liczę na trochę więcej) to Hondę kupię. Pytam się was bo liczę koszty. wiecie to z OC jakieś min 2tyś rocznie.
Ale zaczynam się przekonywać do AC. Nie ma co być chciwym bo można wiele więcej stracić.
Jaką firmę byście polecili aby wykupić AC z OC
Comment
-
ze swoich doswiadczen to Allianz byl w porzadku cenowo (no i pewna firma), ale jak masz w planach modzenie to pewnie PZU bo tylko tam dodasz graty do wyceny (chyba ze ktos wie o innej??)
bierz AC, rozlozysz sobie na 4 raty i bedziesz mial z bani problem, a przynajmniej bedziesz spokojnie sypial. u mnie na znizkach 60% tez jest 2 kafle i nie marudze :/
Comment
Comment