Czy na drugi rok bierzecie pakiety dilerskie OC/AC czy może znaleźliście gdzieś lepsze oferty? Dodatkowo czy taki pakiet można wziąć tylko w salonie w którym kupiło się auto czy w dowolnym salonie hondy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
OC/AC pakiet dilerski
Collapse
X
-
Bralem kilka aut w leasing. Zazwyczaj to co wyliczali z aso bylo konkurencyjne, przy zakupie auta.
Ale rok temu zadzwonilem po prostu do pzu. Nie do agenta tylko do centrali. I pelen pakiet oc ac nw, szyby, asistans europa 1200km, auto zastepcze, kradziez z calym vatem, naprawa na ori czesciach wyliczyli mi:
Superb 16r 2200zl - z leasingu 2900
Focus 15r 2200 - z leasingu 3600
Rapid 14r - 1850
Pan najpierw podaje cene a pozniej mowi jaki rabat moze zrobic z reki.
Warto zadzwonic.TypeR 2018r + CRX 1
Importer, dystrybutor, przedstawiciel, sprzedaż - Motul
tel: 500 387 337; gg: 4821267
-
-
Zamieszczone przez rexio Zobacz postaNa czesciach nieoryginalnych? Eee...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Comment
-
Zamieszczone przez mgula Zobacz postaNie ma dlatego wziąłem na nieoryginalny ( lub w przypadku braku na oryginalnych będą zmuszeni) ;p
Comment
-
Zamieszczone przez radekr Zobacz postaSprytne, tylko ciekawe czy to faktycznie tak zadziała, czy nie ma tu jakichś kruczków. W ten sposób możnaby ładnie obniżyć sobie składkę [emoji6]
Mi najbardziej zależało na zabezpieczeniu przed kradzieżą w dobrej cenie + mam felgi zabezpieczone w cenie
Comment
-
Zamieszczone przez radekr Zobacz postaSprytne, tylko ciekawe czy to faktycznie tak zadziała, czy nie ma tu jakichś kruczków. W ten sposób możnaby ładnie obniżyć sobie składkę [emoji6]
Mi najbardziej zależało na zabezpieczeniu przed kradzieżą w dobrej cenie + mam felgi zabezpieczone w cenie
Comment
Comment