Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

OC/AC pakiet dilerski

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• OC/AC pakiet dilerski

Czy na drugi rok bierzecie pakiety dilerskie OC/AC czy może znaleźliście gdzieś lepsze oferty? Dodatkowo czy taki pakiet można wziąć tylko w salonie w którym kupiło się auto czy w dowolnym salonie hondy?

Bralem kilka aut w leasing. Zazwyczaj to co wyliczali z aso bylo konkurencyjne, przy zakupie auta.

Ale rok temu zadzwonilem po prostu do pzu. Nie do agenta tylko do centrali. I pelen pakiet oc ac nw, szyby, asistans europa 1200km, auto zastepcze, kradziez z calym vatem, naprawa na ori czesciach wyliczyli mi:

Superb 16r 2200zl - z leasingu 2900
    Focus 15r 2200 - z leasingu 3600
    Rapid 14r - 1850

Pan najpierw podaje cene a pozniej mowi jaki rabat moze zrobic z reki.

Warto zadzwonic.
    TypeR 2018r + CRX 1
    Importer, dystrybutor, przedstawiciel, sprzedaż - Motul
    tel: 500 387 337; gg: 4821267

Comment

Popatrz tutaj. https://www.civicforum.pl/showthread...zenie-OC-AC-NW
      Moja Honda
      https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Ja zawsze ogarniam to bezpośrednio u ubezpieczyciela i zawsze jest taniej niż oferty leasingu, czy u dilera

Comment

Autocasco na częściach nieoryginalnych + OC itd(720) + ubezpieczone mieszkanie na 100k za 3150 w Allianz u Multiagenta

Comment

Na czesciach nieoryginalnych? Eee...

Comment

Zamieszczone przez rexio Zobacz posta
              Na czesciach nieoryginalnych? Eee...
              Dokładnie, eee [emoji6] w ogóle to są już zamienniki do Type R X?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

Nie ma dlatego wziąłem na nieoryginalny ( lub w przypadku braku na oryginalnych będą zmuszeni) ;p

Comment

Zamieszczone przez mgula Zobacz posta
                  Nie ma dlatego wziąłem na nieoryginalny ( lub w przypadku braku na oryginalnych będą zmuszeni) ;p
                  Sprytne, tylko ciekawe czy to faktycznie tak zadziała, czy nie ma tu jakichś kruczków. W ten sposób możnaby ładnie obniżyć sobie składkę [emoji6]

Comment

Zamieszczone przez radekr Zobacz posta
                    Sprytne, tylko ciekawe czy to faktycznie tak zadziała, czy nie ma tu jakichś kruczków. W ten sposób możnaby ładnie obniżyć sobie składkę [emoji6]

Mi najbardziej zależało na zabezpieczeniu przed kradzieżą w dobrej cenie + mam felgi zabezpieczone w cenie

Comment

Zamieszczone przez radekr Zobacz posta

Mi najbardziej zależało na zabezpieczeniu przed kradzieżą w dobrej cenie + mam felgi zabezpieczone w cenie

Comment

Working...
                      X