Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ubezpieczenie OC/AC/NW

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• PZU 2352 zł - nowy samochód.
    OC, AC (pełna ochrona, stała wartość auta, ochrona sumy ubezpieczenia, naprawa w serwisie na częściach oryginalnych, Auto non stop), Assistance Super (brak limitów w przypadku awarii), NNW

Comment

• Proponuję pisać do posta - ceny:
      - rocznik - żeby było czytelniej
      - pojemność / wersję wyposażenia
      - przebieg
      - oraz % zniżki

Bo te parametry mają znaczenie

Comment

• Civic 1.8 Sport 2013, 104,5k km.
        PZU - 3177
        Warta - 3300
        Hestia - 2308
        HDI - 1990

We wszystkich AC/OC/NW ochrona zniżek, w PZU i Warta 100% wartości przez okres ubezpieczenia.
        Oferta PZU i Warty trochę niepoważna jak na 7 letnie auto...
        Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z HDI i może się podzielić?

Comment

• Jeżeli lubisz się kopać z koniem (HDI) to bierz wszystko jest ok, dopóki nie będzie szkody.

Comment

• Z każdym koniem trza się kopać jak przyjdzie co do czego, trzeba czytać warunki ubezpieczenia , zajmuje ta wnikliwość czasu ale warto , trzeba czytać co obejmuje , do jakiej kwoty, gdzie robione itp.W moim wypadku kupiłem ubezpieczycielom dobrą hondę ale to też trzeba rozważyć jak z olejem jak kto jeżdzi jakim jest kierowcą , gdzie garażuje ,wystawia auto na potencjalną szkodę ,ocenić ryzyko potencjalnych szkód.

Comment

• Właśnie nie lubie się kopać z koniem, nie po to mam zadbane auto w dobrym stanie żeby w razie godziny W walczyć o swoje, albo żeby naprawa po kosztach zrobiła z niego złom.
              Chyba zostaje Hestia w takim razie - auto mam garażowane, a teraz z racji pracy zdalnej mało jeździ.
              Zawsze byłem w PZU ale kwoty jakie podają teraz przy pełnych zniżkach i bezszkodowej jeździe są ździerstwem.
              Dlatego proponowano mi inne firmy i ew. powrót do PZU za rok jako nowy klient ze zniżkami na dzień dobry.

Comment

• Warta oc, ac, nnw szyby 2074 zł, stała wartość 60 tys.
                Niestety mimo bezszkodowej historii, zapłacę drożej niż w zeszłym roku...

Comment

• Oc/ac

Ile płacicie OC/AC swojej Hondy i jaki model rocznik? Ja mam 2015 rocznik użytkowany od 2016 (wyprzedaż rocznika) wersja Sport 1.8, płacę 2.4 tys za OC/AC w AVIVA i zastanawiam się czy gdzieś lepsza opcja.

Comment

• https://www.civicforum.pl/showthread...yjne-OC-AC-NNW
                    Tutaj masz cały dział o ubezpieczeniach

Comment

• Sprawne zabezpieczenia przeciwkradzieżowe: Dwa zabezpieczenia elektroniczne
                      Ktoś wie jak to rozumieć i czy Civic 1.8 Sport (ADAS) z 2015 to spełnia?

Comment

• Zamieszczone przez brumzium Zobacz posta
                        Ktoś wie jak to rozumieć i czy Civic 1.8 Sport (ADAS) z 2015 to spełnia?
                        Zgodnie z tym: https://mubi.pl/poradniki/czy-sposob...e-od-kradziezy jest tak jak mi się wydawało, czyli zabezpieczeniami elektronicznymi są np.:
                        - immobilizer (chyba każde auto ma już od wielu lat)
                        - autoalarm (też większość ma, jeśli się nie kupuje podstawowej wersji)
                        Jest: 1985 Fiat 126p 650E, 2019 Jeep Compass 4x4 1.4t
                        Były: 2002 Honda Civic Sedan 1.6 VTEC, 2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC

Comment

• Dziękuję za informacje, alarm raczej mam bo dioda świeci i mam wersję przedostatnią . Tak się zaniepokoiłem jak odnawiałem polisę, czy na pewno spełniam to żeby mi potem nie wykręcili numeru w razie czego .

Comment

• BTW. Gdyby ktoś akurat kupował/zmieniał to widziałem, że na mfindzie jest teraz promka na cashback przy zakupie oc i ac przez ich kalkulator. Może komuś się przyda akurat.

Comment

Working...
                            X