Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wypadek na oblodzonej drodze

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

nie piszcie tu o AC bo to nie ma nic do rzeczy, jakbym mial to juz bym zalatwial a nie w domu siedzial, mi chodzi o stan drogi i brak ostrzezenia

Comment

Lucash9 nie czytasz ze zrozumieniem ! ! !

Od początku sobie przeczytaj wszystko !

Comment

Napisałem o wypowiedzi kolegi Suruwa_CVC, że w punkcie 1 jest sprzeczność i że jej nie rozumiem. Nie musisz mi robić takich uwag, bo nie tego oczekiwałem..

Comment

Dla kolegi Lucash9:
          Kolega suruwa prawdopodobnie się pomylił i nie zauważył. Jeśli jest znak o dzikich zwierzętach i masz ac to nie dostaniesz nic. Jeśli jednak znaku nie było to dostaniesz.
          Jeśli pomogłem postaw piwko

Proszę o klik: http://www.gangsters.pl/index.php?polec=86532

Comment

tzn ze tak btw top te AC nie wiele daje, bo jak cos zrobisz naprawde ze swojej winy to i tak nie dostaniesz, a jak ktos ci to z OC

Comment

no tak jakby tak jest. Nie wiem bo ja tam ac nie wykupuje.
              Jeśli pomogłem postaw piwko

Proszę o klik: http://www.gangsters.pl/index.php?polec=86532

Comment

https://www.pzu.pl/pub/files/PZU_SA/...1.06.2008r.pdf
                patrząc na warunki ubezpieczenia nie widzę potwierdzenia w tym co piszecie, odnośnie braku odszkodowania z polisy AC w przypadku zdarzenia na oznakowanej drodze. Może kolega "czytaj ze zrozumieniem" się wypowie.

Comment

dobra ale ja nie mam AC, chodzi o to czy zarzadca drogi mial obowiazek postawic znak o mozliwych oblodzeniach

Comment

Rozumując w ten sposób, to takie znaki należy postawić na każdej możliwej drodze w Polsce. Sytuacja na drodze bardzo zależy od warunków atmosferycznych i czasami momentalnie robi się ślisko w najmniej spodziewanych miejscach. Moim zdaniem nie ma co szukać winnych na siłę, tylko w przyszłości być bardziej ostrożnym.

Comment

ja sie spodziewalem, w koncu kazdy wie jaki mamy klimat, a ze to pierwsza moja zima za kolkiem to sie nie spodziewalem, asfalt byl czarny i tyle, ale dalej mnie zastanawia czemu auto zaczelo ciagnac na lewo i czemu poduszki nie odpalily

Comment

Według mnie nie dostaniesz grosza jeszcze cię wyśmieją po prostu nie dostosowałeś prę tkości do warunków panujących na drodze.Gdyby przyjechała policja dostał byś jeszcze mandat za spowodowanie kolizi ,wiem ze swojego doświadczenia wpadłem kiedyś w rów gdy było slisko i złamałem znak drogowy dostałem wtedy 300zł i 10 punktów za niedostosowanie prędkości do warunków panujących na jezdni.Było tam ograniczenie do 60 ja jechałem 50 Policjant powiedział mi że trzeba było jechac 30 i dziękuje.

Comment

ja mandat dostalem, ta bo ja szklanke to widze, jakby lezal snieg czy bryja to wiadomo ale tego nie widac, temat do zamkniecia bo sam watpie ze cos zdzialam

Comment

Working...
                          X