Szukam dobrego i w miarę taniego warsztatu, w którym można wymienić duże "cukierki", civic 1,4is 5d 97.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wymiana "cukierków", Gdańsk.
Collapse
X
-
Drogi PREZESIE, uważam że przenoszenie postów jest nie fair. Zobacz sobie, proszę jak często odwiedzane jest forum z serwisami a jak często techniczne. Na forum technicznym na pewno szybciej uzyskałbym radę, tym bardziej że tam logują się użytkownicy konkretnej generacji. Poza tym nie popełniłem żadnego przestępstwa, że grozisz mi kasowaniem i muszę też zauważyć że na technicznym pojawiają się posty podobnej treści i tam pozostają szeroko dyskutowane, może nie są z Gdańska...Pozdawiam szanownego PREZESA.
Przypominam koledze nikt ci nie grozi kasowaniem lecz czysta formalność regulaminowa i na ten temat nie ma dyskusjiLast edited by vandarko; 14-09-2009, 16:00.
Comment
-
Widocznie nie ma nikogo na forum kto robił to w Gdańsku albo nikt w Gdańsku nie jest godny polecenia... Albo poczekaj może i wykaż się cierpliwością to ktoś może Ci wpisze.Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
Comment